Валерія Гаврилова стала «міні-міс Житомир 2011»

Валерія Гаврилова стала «міні-міс Житомир 2011»
Тринадцятирічна житомирянка Валерія Гаврилова отримала корону і стрічку переможниці конкурсу краси "Міні-Міс Житомир 2011" від "Gloria Model Style" який відбувся напередодні Дня захисту дітей, 30 травня в приміщенні Телецентру.

Тож саме Валерія представлятиме наше місто на всеукраїнському етапі конкурсу наступного року. Корону дівчина отримала з рук минулорічної переможниці Єви Гринишиної.
По закінченню конкурсу дівчина просто сяяла від щастя і ледь могла побороти своє хвилювання.
- Враження просто чудові. Я взагалі не думала, що переможу, всі дівчата дуже гарно виступали. Я хвилювалась страшенно. Тепер можна буде святкувати, - поділилась враженнями Валерія Гаврилова.
Виявилось, що дівчина сама виявила бажання взяти у конкурсі, але вагалась. Зважилась лише заручившись підтримкою мами. І саме завдяки їй змогла достойно виступити.


- Ми надіялись на перемогу, але її не очікували. Дуже гарні враження, я задоволена і рада дуже за дочку. Ми всі вболівали за неї в залі. Воно просто молодчина, - сказала Алла Гаврилова, мама Валерії.
Всі батьки разом з родичами і друзями були в залі і вболівали за дітей.
Титул першої віце міні міс Житомир отримала дев’ятирічна Владислава Ящук, а другою віце міні міс стала наймолодша учасниця конкурсу, п’ятирічна Саша Слесаренко.

Відео дня
>Вона ж отримала звання міні-міс глядацьких симпатій. Втім, переможницею стала кожна з десяти дівчат, що виходили того вечора на сцену. Кожна отримала свій подарунок, стрічку і визнання залу і жюрі. Обрала свою міні міс і газета «20хвилин». Нею стала десятирічна Поліна Корзуніна.


- Виступати було зовсім не страшно, я вже раз виступала і була на сцені. Я хотіла зайняти перше місце, але не зайняла. Буду брати участь в конкурсах наступного разу, - поділилась своїми враженнями і планами наймолодша з учасниць Саша Слесаренко.
Сам конкурс вийшов не просто казковим, а фантастично неймовірним. Діти не просто дефілювали по сцені, а грали різних казкових героїв, розігрували сценки, розповідали про себе і демонстрували свої таланти — співали, танцювали, читали вірші та гуморески.


- Хочеться подякувати батькам дітей, що вони їм так багато допомагали, вірили в них і не тиснули. Також варто відмітити, що п’ятеро дівчат було відібрано на різні всеукраїнські конкурси. Це дуже гарний результат, - вважає Ілона Пурлієва, власниця модельної агенції "Gloria Model Style"..

 
Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:56 Медичний висновок для тих, хто хоче взяти дитину в сім’ю, стане цифровим, а сам медогляд оптимізується - Мінсоцполітики 17:23 У Житомирі під час весняного загальноміського прибирання вивезено 866 м3 сміття, було залучено 288 працівників комунальних підприємств 17:00 Житомир попрощався із двома Захисниками - Олександром Рудюком і Дмитром Пінчуком 16:41 Найближчими днями у Житомирі потепліє до +25, очікується висока пожежна небезпека Від читача 16:43 Проєкт "БРАМА" об'єднує громадян державного та приватного сектору 16:20 Чемпіоном України з триатлону на суперспринтерській дистанції став представник Житомирської школи вищої майстерності Ілля Гончарук 16:05 Найкращі виробники міжкімнатних дверей в Україні (Новини компаній) 16:00 Виконком Житомирської міськради закупить на фронт 15 комплектів супутникового звʼязку і 50 дронів 15:40 17-річний житомирянин поїхав на роботу у Дніпро, а 17-річна дівчина з Радомишля гостювала у подруги - ювенальні поліцейські за тиждень повернули додому 16 дітей 15:21 Мешканців будинків по вул. Грушевського, 97 б та вул. Грушевського, 101 попереджають про призупинення водопостачання з 1 по 3 травня 15:00 На одній із вулиць Звягеля правоохоронці затримали чоловіка під час продажу боєприпасів за 4000 гривень 14:40 Ветеран з Житомирщини переміг у конкурсі "Варто почати власну справу" 14:20 Водія, який 13 квітня у Житомирі рухався смугою зустрічного руху, патрульні притягнули до відповідальності 14:00 Фокус передачі: які види шахрайства розповсюджені на Житомирщині і як не стати жертвою шахраїв 12:47 У Звягелі в ДТП травмувався 19-річний мотоцикліст: наразі він у лікарні у тяжкому стані 12:23 Житомир та область потребують донорської крові всіх груп з негативним резусом 12:02 У Хорошівській територіальній громаді надзвичайники ліквідували пожежу в господарчій будівлі, врятувавши від вогню гараж і будинок 11:40 Семеро чоловіків, серед яких - мешканці Житомирщини, намагалися перетнути кордон з Румунією на старій "буханці", їх затримали прикордонники 11:20 Рятувальники Житомирщини нагадали правила безпеки на Великдень 11:00 Гороскоп на 29 квітня - 5 травня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up