Українська “Мавка”, моторошний “Крик” та “Джон Вік”: прем'єрні фільми та мультики

Українська “Мавка”, моторошний “Крик” та “Джон Вік”: прем'єрні фільми та мультики

“20 хвилин” розповідає про кінопрем’єри, на які ми чекаємо найближчим часом та наступного місяця. Усі зі згаданих стрічок можна буде переглянути у кінотеатрах Житомира.

Мирний-21

Весна 2014 року, прикордонники Луганщини першими вступають у бій із росіянами після відкриття РФ війни проти України. Справжню історію адаптує Ахтем Сеітаблаєв, якого можна назвати не лише одним із найупізнаваніших сучасних акторів, а й найбільш популярним жанровим режисером. Окрім того, це остання роль українського актора Павла Лі, який загинув у березні в Ірпені.

Прем’єра: 22 лютого

Відео дня

 

Мавка: Лісова пісня

Стародавній чарівний Ліс ніколи не пускав людей у свої таємничі глибини. Люди з сусіднього села і самі трималися якомога далі від нього — думали, що Ліс небезпечний, тому що в ньому живуть загадкові лісові істоти. І раптом сталося диво. Мавка — одна з тих самих лісових створінь, душа Лісу і його майбутня цариця, — і Лукаш, простий сільський коваль, полюбили один одного найбільше на світі. Але їх світи пішли війною один на одного. А все через появу в селі підступної фабрикантки Килини, яка побудувала поруч з лісом фабрику, задумавши знищити Ліс. Чи зможуть Мавка і Лукаш зупинити війну між людьми і Лісом? Чи завадять вони Килині підкорити природу? Чи врятують власну любов?

Прем'єра: 2 березня

 

Крід ІІІ: Спадок Роккі Бальбоа

Досягнувши вершин у світі боксу, Адоніс Крід стає успішним і в кар’єрі, і в сімейному житті. Демієн, друг дитинства Адоніса, був справжнім генієм боксу в свої юнацькі роки. Тепер він повертається після тривалого ув‘язнення і прагне довести, що його місце — на рингу. Але зустріч колишніх друзів завершиться не просто боєм. Щоб перемогти, Адоніс повинен поставити на карту власне майбутнє, натомість Демієну втрачати нічого.

Прем'єра: 2 березня

 

Крик VI

Нова глава культового хорора на великих екранах! Четверо героїв, яким вдалося вижити після моторошного плювання маніяка у масці, покидають Вудсборо та нарешті починають нове життя в іншому місті. Та чи вдасться їм втекти від привидів минулого?

Прем'єра: 9 березня

 

Шазам! Лють богів

«Шазам! Лють богів» від New Line Cinema – це продовження історії про підлітка Біллі Бетсона. Промовивши чарівне слово «ШАЗАМ!», Біллі перетворюється на своє доросле альтер еґо – супергероя Шазама. Біллі Бетсон та його брати і сестри з прийомної сім’ї все ще вчаться жити звичайним життям. Та підліткам, наділеним силами богів, це дається нелегко.

Відносно мирне існування завершується, коли Дочки Атласа прибувають на Землю. Мстива трійця стародавніх богинь вирушають на пошуки викраденої у них магії. Біллі – він же Шазам – і його сім'я розпочинають битву за свої суперсили, свої життя і долю свого світу.

Прем'єра: 16 березня

 

Джон Вік 4

Черговий фільм про колишнього найманого вбивцю є продовженням третьої частини. Головний герой, якого знову грає Кіану Рівз, має битися з новим ворогом. Суперник має могутніх союзників по всьому світу, так що бій буде не з простих. І ще на шляху Джона Віка стануть могутні сили, які перетворюють старих друзів на ворогів. Лише подолавши всі перешкоди, Вік зможе заслужити на свободу.

Прем'єра: 23 березня

 

Брати Супер Маріо в кіно

Illumination та Nintendo представляють яскраву анімаційну історію за мотивами культової відеогри! Зустрічайте супербратів Маріо та Луїджі у новій захопливій кінопригоді. Пориньте разом з ними у захопливий світ лабіринтів і загадок на пошуки втраченої принцеси.

Прем'єра: 23 березня

 

Підземелля і дракони: Честь злодіїв

Діючи у парі Еджин та Хольга викрали одну унікальну річ. Тоді вони не розуміли, що це може відкрити шлях небаченому раніше злу. Аби не допустити лиха, вони мають повернути артефакт на місце. Доведеться збирати цілу команду. Лише об’єднавши зусилля, вони зможуть попередити апокаліпсис, який випадково допомогли розпочати.

Фентезійні пригоди «Підземелля і дракони: Честь злодіїв» знято за мотивами популярної настільної рольової гри.  Dungeons & Dragons створено у 1978 році. Вона має безліч прихильників по всьому світу та визнана такою, що найбільше вплинула на масову культуру у світі. Плани зняти фільм за сюжетом гри з’явилися ще у 2013 році. Компанії Universal Pictures та Warner Bros розпочали роботу над окремими проєктами майже одночасно, що призвело до суперечки за права на екранізацію. Зрештою у 2017 році права перейшли до Paramount Pictures. Знімання розпочалися у квітні 2021 року у Ісландії та тривали до серпня.

Прем'єра: 30 березня

Коментарі

keyboard_arrow_up