У Житомирі відбулась благодійна дитяча вистава "Крижане серце"

У Житомирі відбулась благодійна дитяча вистава "Крижане серце"

31 травня у літньому театрі "Ракушка" артисти театральної студії Аліни Зубової влаштували справжнє видовищне свято для дітей з інтернатних закладів та загальноосвітніх шкіл.

Організатор та режисер-постановник студії Аліна Зубова розповідає, що даним благодійним заходом хотіла подарувати присутній малечі шматочок щасливого дитинства. Гостями свята стали діти з шкіл-інтернатів, діти з особливими потребами та діти з таборів загальноосвітніх шкіл.

"Ми хотіли привітати всіх діток з Днем захисту дітей і подарувати їм чарівну казку у вигляді емоцій і гарних спогадів, які залишаться у  дитинстві", - розповідає Аліна Зубова.

Відео дня

Дітки із захопленням спостерігали за всіма перипетіями, з якими зіштовхувалися герої вистави, малеча разом з ними хвилювалась, сміялась, плескала та веселилась.

"Мені дуже подобається вистава. Я теж мрію стати артисткою, щоб вдягати такі ж яскраві костюми і дарувати глядачам гарні емоції", - поділилась враженнями від вистави учениця 5-го класу Зоріна.

Мама акторки театральної студії Аліни Бородій розповідає, що всіляко підтримує доньку у творчій діяльності.

"Готувались до виступу систематично два місяці. Репетиції проходили в літньому театрі "Ракушка" по 8-12 годин на тиждень.Це було дійсно дуже цікаво та незвичайно. Моя донька Аліна вже 3-й рік займається в театральній студії, влітку у нас випуск. Ми вже з нетерпінням чекаємо на цю важливу для всієї сім'ї подію",- ділиться враженнями житомирянка Руслана Бородій.

У рамках театральної студії Аліни Зубової утворився ще один творчий колектив - клуб театральних батьків "Сказік".

"Це колосальна підтримка та розвиток для нас усіх. Батьки обговорюють творчі ідеї, влаштовують збори клубу, грають в ігри, розвиваються в плані театрального мистецтва, разом подорожують, відпочивають, допомагають один одному. Є навіть такі моменти, коли батьки самостійно вирішують організаційні питання на користь театральної студії. Їм завжди є про що поговорити, адже це дуже дружній колектив. Вони безстрашні воїни-супергерої, з ними можна вирішувати серйозні питання. Я дуже щаслива , що є така команда, з якою можна організовувати  будь-які заходи. Дуже вдячна всім партнерам та спонсорам, які долучились до благодійної акції, розуміючи, що добра справа - це також розвиток і своєї особистості. Робіть та долучайтесь до добрих справ, це дуже надихає та мотивує!", - розповідає Аліна Зубова.

Сюрпризом для малечі-глядачів стала фотосесія  з головними героїнями дійства - Ельзою та Анною.

"Це викликало просто фурор. Зазвичай на виставах актори не виходять до глядача. В нашому випадку актор доступний своїй аудиторії", - зазначають організатори свята.

У червні на глядачів від акторів театральної студії Аліни Зубової очікує вистава "Панда Кунг фу" від старшої групи акторів та "Фіксики"- від молодшої групи.

Аліна Бойко

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
12:40 До 9 років позбавлення волі засудили бердичівлянина, який вбив чоловіка на зупинці 12:19 Медики відзначають незначне зростання захворюваності на грип і ГРВІ 12:00 Нічна пригода у Житомирі: у водійки зупиненого під час дії комендантської години авто виявили арбалет 11:40 Увага: зміни в маршруті № 23! Від читача 13:39 Слідчі Нацполіції оголосили українським фігурантам про підозру в шахрайстві, вчиненому в особливо великих розмірах злочинною організацією. 11:20 На Житомирщині розпочала роботу комісія ДСНС України, яка має здійснити контрольну перевірку стану організації заходів цивільного захисту в області 11:00 Житомирський музично-драматичний театр тимчасово йде у відпустку через брак фінансування 10:40 У Малині на пожежі загинула людина 10:22 Молодикам, які забили до смерті односельчанина на Чуднівщині, повідомили про підозру та обрали запобіжні заходи 10:00 Карколомна ДТП у Житомирі: на вулиці Параджанова кросовер зіткнувся з електроопорою 09:41 Втрати росіян: мінус 5 танків, 29 артсистем і 800 осіб 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 23 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 23 квітня: все про цей день, свята, традиції і погода у Житомирі 17:52 У Житомирі та області потрібні донори крові всіх груп з негативним резус-фактором 17:32 Оновлено штрафи за неявку до ТЦК 17:00 Помірно тепло і з дощами: погода найближчих днів 16:37 Бердичівлянин віддав шахраям більше пів мільйона гривень за неіснуюче авто 16:20 Гуманітарний Хаб "Житомир" передав Сумщині 4 тонни необхідних медикаментів загальною вартістю 12 мільйонів грн photo_camera 16:00 Двох загиблих Героїв-житомирян провели в останню путь 15:41 У прикордонні Житомирської області не планують обмежувати перебування чоловіків призовного віку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up