ТОП-5 різдвяних фільмів для всієї родини

ТОП-5 різдвяних фільмів для всієї родини

За що ми любимо Різдво? Мабуть, за особливу атмосферу.

Пропонуємо доповнити смачний стіл і спілкування у колі рідних і близьких переглядом фільмів на різдвяну тематику. Дивитися можна усім! Зробіть какао чи чай, приготуйте печиво, запасіться теплими пледами і нумо занурюватися у особливу і теплу атмосферу Різдва.

«Сам удома»

Одна з кращих новорічних комедій, на якій виросло не одне покоління. Батьки в поспіху забувають свого сина Кевіна, а самі вирушають святкувати Різдво до родичів в Європу. Юнак залишається один вдома і розважається на повну котушку, в той час, як його мати перебуває в шоковому стані. Повернутися додому вона не може, оскільки вільних квитків в новорічні свята немає.

Відео дня

Спочатку Кевін щасливий, що залишився один, адже тепер перестали діяти всі батьківські заборони, з якими він так не хотів мірятися. Юнак ще не підозрює, що йому належить захищати рідну домівку від грабіжників, які чистять цілі квартали, в той час, як господарі їдуть на свята. Незважаючи на такий юний вік, Кевін готовий дати бій двом злісним злодіям...

«Чарлі і шоколадна фабрика»

«Чарлі і шоколадна фаабрика» – художній фільм Тіма Бертона із циклу різдвяних казок про духовні цінності. Хлопчик Чарлі з багатодітної сім`ї, яка переживає далеко не найкращі часи, здійснює свою мрію і стає щасливим власником золотого квитка, який є пропуском на шоколадну фабрику Віллі Вонка, власник якої влаштовує захоплюючу, а місцями небезпечну і екстремальну екскурсію. Як і в казках, добро перемагає врешті-решт.

«Кучерявка Сью»

9-річна дівчинка Сью зовсім не знає, що таке дитинство. Вона не грає ляльками і навіть читати не вміє. Натомість подорожує з чоловіком, який замінив їй батька, містами, де їм доводиться виживати і навіть вдаватися до афер. Їх знайомство з молодою адвокаткою докорінно змінить життя усіх трьох.

«Реальна любов»

Напередодні свята головні герої намагаються знайти власне щастя. Хтось шукатиме справжнє кохання, комусь потрібно буде порозумітись з пасинком, а комусь захочеться весь час віддати рідним, які згасають на очах. У кожного персонажа своя різдвяна історія, яка зможе пробути у глядачів дух свята.

«Ласкаво просимо, або Сусідам вхід заборонений»

У невеличкому містечку кожен мешканець бажає якомога яскравіше прикрасити власну оселю. А один із жителів дуже хоче причепурити домівку ілюмінацією, сяйво якої буде видно із космосу. Між сусідами розпочинається справжня битва за лідерство. Чи зможе магія Різдва примирити протистояння?

Коментарі

keyboard_arrow_up