Що подивитися на вихідних

Що подивитися на вихідних

Які прем'єри підготували кінотеатри міста? Радимо переглянути фантастичний бойовик "Рідня" виробництва США, китайський мультфільм "Таємниця будинку іграшок" та українську драму "Коли падають дерева".

Волею випадку звичайний хлопчик Елай знаходить у покинутій будівлі позаземний артефакт. Це виявилося зброєю неймовірної потужності, яка в поганих руках може привести до непоправних наслідків. Елай подумав, що забрати його – непогана ідея, завжди допоможе захистити себе від якихось бандитів. Зовсім недавно його старшого брата випустили з в'язниці – можливо, нарешті, він буде дбати про хлопчика. Але брат тільки приніс ще більше проблем у сім'ю – він винен місцевим гангстерам немаленьку суму, яку поки не може віддати. Вони будуть переслідувати хлопця, поки той не віддасть гроші. А тепер за Елаєм і його братом полюють солдати не з нашого світу, щоб забрати свою зброю. Не таке життя вони собі хотіли...

Відео дня

Знайомтеся, це Ах Танг. Він є представником старовинного роду чайних іграшок. Так, вам не здалося – існують спеціальні іграшки для чайних церемоній у Китаї. Кожна з них під впливом гарячого напою, змінює свій колір, чим невимовно радує свого власника. Тільки ось із Тангом щось не так – він завжди залишається таким же. Господар вважає, що він просто марна трата чаю. Й ось одного разу у вікно будинку, де живуть чайні іграшки, потрапляє робот із майбутнього. Йому потрібно повернутися у свій час, і наш герой хоче приєднатися до робота. Ах Танг вважає, що це буде відмінна пригода та готовий піти куди-завгодно, щоб його порцелянове життя стала цікавим. Але він навіть не уявляє, скільки всього йому відкриється за цю подорож.

Богом забута українська глибинка. Там відбуваються історії, у які часом важко навіть повірити. П'ятирічна Вітка спостерігає за всієї драмою, яка відбувається навколо маленької дівчинки. Її старша сестра Лариса закохалася в місцевого бандита-цигана на прізвисько Шрам. Але всі навколо засуджують такий вибір дівчини. Батько, єдина людина, яка могла її підтримати і захистити від критики в селі, зовсім недавно помер. Мати дуже слабка психологічно для цього, а бабусю тільки хвилює думка інших людей. Щоб позбавитися від усіх ці проблем, Лариса зі Шрамом хочуть втекти далеко-далеко. Вони мріють жити без бандитських міжусобиць, без осуду оточення та без таких родичів. Але чи готові вони заплатити ціну за свободу?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
11:01 У Народицькій ТГ виявлено самовільну порубку 11-ти дерев вільхи 10:40 Віталій Бунечко: Дякую усім, хто боронить нашу країну та унеможливлює просування окупантів photo_camera 10:21 Відкрито реєстрацію на весняну сесію Школи місцевого самоврядування 10:00 Житомир попрощався з двома Захисниками - "на щиті" повернулися Сергій Гончарук і Андрій Горобець Від читача 11:37 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 09:39 Ще 840 окупантів знищені на українській землі 09:21 Оперативна інформація станом на 06.00 19 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 19 березня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:57 У житомирському ліцеї створили унікальну платформу навчання на уроках захисту України 17:28 Ірина Верещук подякувала Житомирщині за прийом евакуйованих українців із Донбасу 17:00 У лікувальних закладах Житомира потрібні донори крові 1-, 4- 16:40 Житомирян запрошують на вечір поезії "Балансування" 16:20 Підтримай акцію “Lots of Socks” та допоможи родинам, де є сонячні дітки 16:00 У Тетерівській громаді виявили сховок зі зброєю photo_camera 15:47 Який циркуляційний насос придбати? (Новини компаній) 15:40 У Житомирі поліцейські охорони виявили заборонену речовину у відвідувача крамниці 15:20 Оголошено прийом заявок на національний конкурс «Благодійна Україна-2023» – «Благодійність на захисті України» 15:03 Завтра циклон принесе в Україну дощі з мокрим снігом і похолодання 15:00 #плічопліч: У Житомирі відбувся міський етап змагань зі спортивного орієнтування photo_camera 14:42 На проспекті Миру автомобіль збив пішохода - постраждалий госпіталізований
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up