Плани на вихідні: що подивитися

Плани на вихідні: що подивитися

Пропонуємо переглянути дві кіноновинки цього тижня: бойовик "Форсаж 8" режисера Ф. Гері Грей і драму "Дружина доглядача зоопарку" режисера Нікі Каро.

Форсаж 8

Пристебніть ремені - гонка триває. Гавана, Берлін, Нью-Йорк, для найкрутішою команди в світі немає нічого неможливого, поки вони разом. Але коли на їх шляху виявиться одна з найкрасивіших жінок на планеті і за сумісництвом королева кіберзлочинності, дороги друзів розійдуться.

 

Відео дня

Дружина доглядача зоопарку

 

Польща, 1939 рік. За вікном Друга світова війна. Ян та Антоніна Забінські були власниками великого Варшавського зоопарку, але війна змінила все. Тепер вони ховають у клітках від нацистів євреїв. Більше того, кілька людей живуть навіть в самому будинку подружжя. Ян також є одним з учасників польського антиокупаційного підпілля. Щоб не видати себе, Забінські продовжують доглядати за рештою звірів зоопарку. Це справжній подвиг, приховувати десятки і навіть сотні людей прямо під носом нацистів. Складнощів ще доставляє колишній друг сім'ї, а тепер високопоставлений німецький чиновник Лутц Хек, який по вуха закоханий в Антоніну. Ян та Антоніна ризикують своїми життями і життям свого сина, щоб врятувати сотні невинних душ.
 
Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:53 Як держава планує залучити фахівців з інвалідністю до ринку праці? 17:50 Чи загрожує Житомирщині підтоплення? Розповідають гідрологи 17:00 єЧерга для автобусів: на пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону 16:40 Якщо про депутатів, то тут – дисципліна, а якщо про громадськість, то тут… Від читача 18:18 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 16:20 У Станишівській громаді зупинили нетверезу водійку: вона запропонувала патрульним хабар 10 тисяч photo_camera 16:17 Не поширюйте фейки: відео нібито з Житомира, як військовий "закопує" ухилянта - російська пропаганда 16:07 У Попільні в гаражі виявлено арсенал зброї: власника підозрюють у резонансному вбивсті чоловіка в Житомирі photo_camera 16:00 У Львові відбувся підсумковий форум «LED Push: Підтримка місцевих економік» 15:40 Житомир попрощався із Захисником Денисом Пекарським 15:20 Вночі у Житомирі зупинили п'яного водія, в салоні авто знайшлися наркотики 15:01 23 випадки захворювання на кір зафіксовано в Україні з початку 2024 року 14:40 Рятувальники ліквідували пожежу в адмінбудівлі приватного підприємства в Житомирі 14:18 ECIDE допоможе 25 громадам організувати літні дитячі клуби: розпочався прийом заявок 13:11 Пил із Сахари знову в Україні 12:40 Пам'ять про героїв-захисників має стати невмирущою photo_camera 12:20 Жителя Житомирського району засуджено на 8 років за умисне вбивство батька 12:02 До уваги водіїв! 25 квітня буде перекрито рух по вулиці Шевченка 11:40 Україна, в якій хочеться жити: Міністерство соціальної політики презентувало демографічну стратегію — 2040 11:20 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому її призначать автоматично, а кому – за особистим зверненням
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up