Кращих митців обиратимуть в Житомирі на Аrt-now session FM

Кращих митців обиратимуть в Житомирі на Аrt-now session FM
В Житомирі 9 липня пройде другий відбірковий тур до фіналу art-now session FM, під час якого усі бажаючі зможуть показати усі свої творчі здібності, обєднані однією темою - “Ми бачили майбутнє”.

Проект аrt-now session - це новий проект від мистецької платформи "Квартира FM", який стартує в багатьох містах України, а його фінал відбудеться у вересні в Луцьку.
В Житомирі організацією туру займається “Кавоманія”, де власне все й відбуватиметься, інформаційний портал “ТиДиви” та Олена Гаєвська зокрема.
За словами Олени уже зараз заявок на участь від житомирян надійшло досить багато і всі вони матимуть змогу виступити 9 липня, а їхні виступи оцінюватиме кваліфіковане журі.
? Конкурс цікавий тим, що діючи в рамках однієї теми, митці можуть показати образотворче та прикладне мистецтво у різних жанрах — живопис, графіка, фотографія, скульптура, дизайн, інсталяція. Залом, це конкурс на краще відтворення окремого авторського витвору через музику, поезію, танець. Якщо на відбірковому турі оберуть одразу кількох кращих учасників, то уже в Луцьку вони змагатимуться за одне єдине перше місце разом з іншими містами. Ми пропонуємо показати власне бачення теперішнього крізь призму майбутнього, піднімаючи соціальні, екологічні, міжкультурні, особистісні питання. Крім рішення журі на результати відбору також можуть вплинути звичайні відвідувачі “Кавоманії”, тому запрошуємо приходити всіх і підтримувати по-справжньому талановитих. Призи від спонсорів гарантовані усім переможцям, журі також залишає за собою право відбирати роботи тих митців, що зможуть взяти участь в представленні своїх робіт в Луцьку поза конкурсом. Оскільки у конкурсі вітаються інсталяції та дизайн-проекти малих архітектурних форм, то ці об'єкти можуть бути надалі використані місцевою владою для облагородження та окультурення міста чи регіону, - додає організаторка.

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:34 «Ваша онука вчинила правопорушення»: через шахрайську схему бердичівська пенсіонерка втратила 10 тисяч гривень 17:00 Спортсмени Житомирщини завоювали 12 нагород на Чемпіонаті Європи з Комбат Дзю-Дзюцу 16:40 У Хорошівській громаді жінка нанесла чоловіку ножове поранення, а потім сама викликала швидку 16:20 Обережно: кліщі! Як захиститися та що робити, якщо ви знайшли кліща на тілі Від читача 16:41 Приєднуйтеся до ініціативи «BRAMA» та станьте частиною кіберполіції. 16:03 Повістки зможуть автоматично формуватись та заповнюватись даними з Реєстру військовозобов’язаних «Оберіг» 15:40 У Коростені вночі шукали двох підлітків - ховалися в парковій зоні 15:26 До уваги водіїв!  На автодорозі Київ — Ковель — Ягодин - ДТП з потерпілими, рух в напрямку міста Києва перекрито photo_camera 15:20 У Житомирі презентували фінальну версію архітектурної Концепції скверу на Замковій Горі photo_camera 15:00 "На щиті" повернувся Герой В'ячеслав Колотуша 14:40 Тиждень в Україні буде теплим і навіть спекотним 14:20 На пожежі в житловому будинку в с. Словечно загинув чоловік, його брат отримав опіки photo_camera 14:00 Сьогодні у Житомирі зустріли ветеранів — учасників щорічного велопробігу «Шануємо пам'ять захисників України» photo_camera 12:40 На вихідних в області сталося три ДТП за участю мототранспорту 12:20 Захворюваність на грип і ковід знизилась в порівнянні з попереднім тижнем на 8% 12:00 На Житомирщині відбувся відкритий чемпіонат області з гирьового спорту пам'яті Віталія Морозова photo_camera 11:34 У нічній ДТП у Житомирі травмовано трьох людей: розшукують одного з водіїв-учасників photo_camera 11:17 На Житомирщині ТЦК розшукують 8289 ухилянтів, а знайшли тільки 2452 11:00 Гороскоп на тиждень 20 - 26 травня 10:41 Зарплати та тривалість робочого тижня у країнах світу та у Житомирі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up