Destruction AllStars – чи варто в неї грати? (Пресслужба Destruction AllStars)

Destruction AllStars – чи варто в неї грати? (Пресслужба Destruction AllStars)

У лютому 2021 року Sony потішила користувачів PlayStation 5 черговим ексклюзивом – грою Destruction AllStars, безкоштовно спробувати яку можна в підписці Plus.

Якщо ви ще не чули про цю гру, то це зовсім не дивно, адже вона не набула широкого розголосу. До того ж усе, що про неї можна знайти зараз – це в переважній більшості критика базової механіки та обмеженості ігрового контенту. Але давайте не будемо настільки ж категоричними і розглянемо 3 причини, чому варто спробувати її в 2021-му.

Цікаве нововведення

Lucid Games запропонували геймерам дещо новий погляд на звичний усім жанр бойових гонок. Тепер водій може бути абсолютно незалежним гравцем та існувати поза межами автомобіля. Ця ідея розкривається і на початку гри, коли усі 16 гравців відчайдушно біжать до першої-ліпшої машини, і в подальшому – коли авто отримує серйозні пошкодження, ви можете полишити його і вільно переміщуватися по арені на свої двох. Для чого? Щоб застрибувати на дахи інших автомобілів та викрадати їх, щоб бігати та збирати бали шкали фірмового прийому або ж щоб просто знайти для себе нову автівку. З часом все-таки усвідомлюєш, що ззовні автомобіля робити насправді особливо нічого. Проте хай там що, а вже сама можливість продовжити боротьбу після втрати транспортного засобу урізноманітнює та виділяє гру з-поміж її аналогів.

Приголомшлива картинка

З чим ніяк не посперечаєшся, так це з тим, що гра дійсно дуже різнобарвна та захоплююча з позиції графіки. Destruction AllStars може похвалитися яскравим арт-дизайном, різноманіттям захоплюючих кат-сцен та видовищних зіткнень та вибухів, яких в ігровому раунді у вас буде чимало. Не менш приємно спостерігати і за «фішками» автомобілів персонажів, адже кожен з них має свої особливості – хтось роз'їздить з пилкою на бампері, швидко знищуючи автівки інших, а хтось залишає за собою тимчасовий вогняний слід. Розробники не оминули увагою і саму арену, яка, наприклад, в режимі «Gridfall» ефектно руйнується, тягнучи за собою гравців в безодню. Тому, якщо в консольній грі для вас важлива візуальна складова, то вам неодмінно слід хоча б спробувати пограти в Destruction AllStars. 

Усі переваги DualSense

Нарешті ми дочекалися гри, в якій використані усі переваги тактильної віддачі бездротового контролера. Розробники детально проаналізували та врахували тонкощі керування автомобілем, механіку зіткнень, стрибків та вибухів, й вміло реалізували їх в Destruction AllStars. В процесі гри ви відчуваєте миттєвий вібровідклик при натисканні на гальма, виконані трюків з паркуру та і взагалі під час усіх без винятку дій. Задіяні навіть ігрові курки геймпаду Sony DualSense, про які іноді забувають деякі геймдевелопери. Саме завдяки реалізації усіх можливих фіч, тут також створюється необхідна атмосфера напруженості під час рушання автомобіля з місця. До того ж усе підкріплюється різноманітними звуками, в тому числі гулу зброї чи верещання коліс, які лунають з контролера під час гри. Здається, за це вже можна закрити очі на більшість недоліків Destruction AllStars.

Захистіть себе від DDoS-атак

Destruction AllStars, як і будь-яка інша багатокористувацька гра, використовує технологію P2P для того, щоб допомогти гравцям взаємодіяти один з одним. Через це іноді існує можливість дізнатися IP-адресу суперника, володіючи якою можна спробувати підключитися до його пристрою та здійснити розподілену атаку на відмову в обслуговуванні. Щоб вберегти себе від ризику стати жертвою DDoS-атаки під час гри, варто підключатися до ВПН-сервера кожного разу, коли ви користуєтеся онлайн-сервісом. ВПН здатний змінити вашу IP-адресу, тим самим захистивши вас та ваші дані від третіх осіб. Крім того, він не лише змінює вашу локацію, як це робить більшість VoIP-клієнтів, а й забезпечує вас іншими інструментами захисту конфіденційності та в деяких випадках, навіть, може обійти обмеження провайдерів та збільшити швидкість підключення під час гри.

Висновок

Через невелику кількість контенту Destruction AllStars навряд чи затягне вас на довгі місяці, але спробувати її неодмінно варто. Це легка та яскрава гра, яка допоможе весело провести час, насолоджуючись усіма особливостями системи PlayStation 5.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up