Знаєте про факти «закладок» наркотиків? Повідомте поліцію

Знаєте про факти «закладок» наркотиків? Повідомте поліцію

У Головному управлінні Нацполіції в області діють цілодобові номери телефонів, за якими можна повідомляти про осіб, причетних до поширення наркотичних засобів, а також підозрілі ситуації, пов’язані із розповсюдженням небезпечних речовин.

Поліцейські закликають жителів області об’єднати  зусилля у протидії наркозлочинності, - інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.

З початку року поліцейські Житомирщини розпочали понад 400 кримінальних проваджень за фактами незаконного обігу наркотиків та психотропних речовин, майже половина з них – це продаж небезпечних засобів.   

Водночас у Головному управлінні Нацполіції в області для отримання зворотнього зв’язку з жителями Житомирщини, акумулювання інформації та подальшого реагування на ситуацію створена спеціальна гаряча лінія, що  працюватиме цілодобово.

Відео дня

Отримані відомості передаватимуться до відповідних підрозділів для їх перевірки, у тому числі шляхом негайного виїзду на місця подій.

Тож, шановні жителі Житомирщини, у разі якщо ви володієте інформацією про осіб, причетних до продажу наркотичних засобів, або стали свідком двозначної ситуації, чи звернули увагу на шукачів закладок, повідомте про це за номером «102», 0638611755  або на електронну пошту [email protected], [email protected] чи у соціальних мережах Facebook, Instagram сторінці «Поліція Житомирської області».

Нагадаємо, 25 червня поліцейські у взаємодії з активістами  провели акцію з протидії вуличній рекламі поширення наркотиків.

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up