Житомирянина, спійманого на викраденні нагород та ювелірних прикрас у Баранівці, засуджено на 3 роки і 2 місяці

Житомирянина, спійманого на викраденні нагород та ювелірних прикрас у Баранівці, засуджено на 3 роки і 2 місяці

Принципову позицію Новоград-Волинської місцевої прокуратури щодо призначення особі покарання, співмірного тяжкості скоєного злочину за викрадення нагород та ювелірних прикрас, підтримав Житомирський апеляційний суд та залишив вирок суду першої інстанції без змін, а скаргу обвинуваченого без задоволення.

Про це повідомила пресслужба прокуратури Житомирської області.

Так, вироком Баранівського районного суду особу визнано винним у скоєнні злочину за ч.2 ст.15, ч.3 ст.185 КК України (закінчений замах на крадіжку, поєднану з проникненням у житло) та призначено покарання – позбавлення волі строком на 3 роки і 2 місяці.

Під час здійснення публічного обвинувачення Новоград-Волинською місцевою прокуратуроюу суді було наведено достатніх доказів, що беззаперечно довели вину обвинуваченого. 

Відео дня

Кримінальну історію у передноворічну ніч скоїв неодноразово судимий житель міста Житомира. 

Зокрема, перебуваючи 31.12.2018 у місті Баранівці, близько 04.00 год ранку увійшов до домогосподарства та, пошкодивши вікно у кухні, проник до житлового будинку. Обшукавши кімнати, виявив та викрав 10  нагороджувальних медалей, один нагрудний орден, ювелірні вироби та інше майно, загальною вартістю понад 20 тис грн.

Спакувавши викрадені речі до спортивної сумки, зловмисник мав намір залишити місце скоєння злочину, однак, як тільки вийшов із будинку, відразу був затриманий працівниками поліції.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище 10:20 У Житомирі проходить кінофорум спілки молодих кінокритиків України 10:00 Замість біткоїнів - спустошення гаманця: у Бердичеві поліцейські розслідують шахрайство Від читача 18:18 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 09:42 Понад тисячу осіб склали втрати росіян за добу 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 25 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 25 квітня: все про цей день, яке свято, іменини і погода у Житомирі 17:53 Як держава планує залучити фахівців з інвалідністю до ринку праці? 17:50 Чи загрожує Житомирщині підтоплення? Розповідають гідрологи 17:00 єЧерга для автобусів: на пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону 16:40 Якщо про депутатів, то тут – дисципліна, а якщо про громадськість, то тут… 16:20 У Станишівській громаді зупинили нетверезу водійку: вона запропонувала патрульним хабар 10 тисяч photo_camera 16:17 Не поширюйте фейки: відео нібито з Житомира, як військовий "закопує" ухилянта - російська пропаганда 16:07 У Попільні в гаражі виявлено арсенал зброї: власника підозрюють у резонансному вбивсті чоловіка в Житомирі photo_camera 16:00 У Львові відбувся підсумковий форум «LED Push: Підтримка місцевих економік» 15:40 Житомир попрощався із Захисником Денисом Пекарським 15:20 Вночі у Житомирі зупинили п'яного водія, в салоні авто знайшлися наркотики 15:01 23 випадки захворювання на кір зафіксовано в Україні з початку 2024 року 14:40 Рятувальники ліквідували пожежу в адмінбудівлі приватного підприємства в Житомирі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up