Житомирські прикордонники затримали викрадений автомобіль з фальшивими документами

Житомирські прикордонники затримали викрадений автомобіль з фальшивими документами

Вчора на українсько-білоруському кордоні в пункті пропуску «Виступовичі» прикордонники відділу прикордонної служби «Овруч» Житомирського загону виявили автівку, номер кузова якої не відповідав записам в реєстраційних документах та яка згідно баз даних Інтерполу знаходиться в міжнародному розшуку.

 

Так, для оформлення на в’їзд в Україну прибув 36-річний громадянин Республіки Білорусь, на автомобілі «Мерседес с 220 CDI», 2011 року випуску. Під час огляду транспортного засобу прикордонний наряд виявив невідповідність номеру кузова із номером в свідоцтві про реєстрацію автомобіля. Надалі в ході проведення контрольних заходів відносно даної автівки відбулось спрацювала база даних Інтерполу, за якими легковик знаходиться в розшуку на території Німеччини.

Наразі громадянина Республіки Білорусь притягнуто до відповідальності за порушення ст.121-1 КУпАП «Експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах». Транспортний засіб який з 2014 року перебуває в розшуку вилучено представниками Національної поліції в Житомирській області.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
09:39 Ще 950 окупантів ліквідовані за добу 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 26 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 26 квітня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up