Жителя Коростенщини взято під варту за жорстоке вбивство приятеля

Жителя Коростенщини взято під варту за жорстоке вбивство приятеля

Увечері 17 жовтня в приватному будинку вживали спиртне 38-річний місцевий житель та його гість, 33-річний житель с. Васьковичів. Під час застілля між чоловіками виник конфлікт, у ході якого молодший завдав старшому смертельні травми.

Підозрюваного поміщено під варту строком на 60 діб без права внесення грошової застави, - інформує Коростенська окружна прокуратура.

Слідством встановлено, що 17.10.2021, вдень, у домоволодінні сельчан, між 33-річним жителем Коростенського району, який у них гостював, та господарями під час вживання алкогольних напоїв виник словесний конфлікт.

 Аби довести свою правоту, гість вдався до побиття чоловіка. Спершу металевим відром та дерев’яною палицею, а потім, виштовхавши потерпілого до іншої кімнати, двома сокирами завдав численні удари. Від отриманих побоїв господар помер уночі у лікарні.

Відео дня

Крім цього встановлено, що раніше підозрюваний скоїв ще одне умисне вбивство, обвинувальний акт стосовно якого розглядається у суді.

Досудове розслідування, за процесуального керівництва Коростенської окружної прокуратури, проводить Коростенське райуправління поліції.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up