Житель Баранівської громади постане перед судом за поширення психотропних засобів на Хмельниччині

Житель Баранівської громади постане перед судом за поширення психотропних засобів на Хмельниччині

Протиправну діяльність жителя смт Першотравенська оперативники Звягельського районного відділу поліції припинили кілька місяців тому.

Тоді 40-річного чоловіка зупинили на одній із вулиць селища із пакунком психотропів, одразу після отримання ним «товару» у поштовому відділенні, - повідомляє Звягельський районний відділ поліції

Підозри про те, що у пакунку знаходяться психотропні засоби, підтвердили експерти, які провели відповідні дослідження, призначені слідчими.

Правоохоронці встановили, що чоловік отримував готові «закладки». Надалі ховав їх поблизу лісових масивів у м. Полонному, що на Хмельниччині, та робив фото з їх координатами. Із сховків заборонені речовини поліцейські вилучили.

Відео дня

Нині встановлена причетність фігуранта до 17 таких фактів. Триває подальше досудове розслідування.

Днями слідчі Звягельського районного відділу за погодженням з окружною прокуратурою оголосили йому про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 та ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ.

Відповідно до чинного законодавства чоловікові за такі протиправні дії може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 9 до 12 років з конфіскацією майна.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up