Затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка на Польовій

Затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка на Польовій

Поліція затримала чоловіка, підозрюваного у вбивстві 43-річного житомирянина, в якого стріляли вранці 27 березня на Польовій у Житомирі. 

У підозрюваного вилучили арсенал зброї та боєприпасів.

Про це повідомляє Суспільне. Як розповіла пресофіцерка поліції Житомирщини Наталія Тимчук, для встановлення та затримання причетного, який міг рухатися автомобілем, в дію ввели спеціальну поліцейську операцію, про яку також поінформували поліцейських з сусідніх областей.

"Оперативники управління карного розшуку Головного управління Нацполіції в Житомирській області та регіонального управління стратегічних розслідувань Нацполіції збирали та опрацьовували інформацію. Правоохоронці встановили, що водій міг перебувати у Попільнянській громаді. Саме там вни виявили транспортний засіб "Hyundai Santa FE" і за підтримки бійців спецпідрозділу КОРД затримали підозрюваного — ним виявився 40-річний житель смт Попільня. З автомобіля вилучили речові докази, які можуть свідчити про причетність чоловіка до події", — розповіла Наталія Тимчук.

Також, з її слів, правоохоронці провели обшуки за місцем проживання затриманого та в інших приміщеннях, до яких він має стосунок. У результаті вилучили зброю та боєприпаси, серед яких понад 1000 патронів різного калібру, постріли до гранатомета, міни та інше.

Відео дня

Під час обшуків у затриманого поліцейські вилучили арсенал зброї, Житомирщина, березень 2024 року. Поліція Житомирщини

Під час обшуків у затриманого поліцейські вилучили арсенал зброї, Житомирщина, березень 2024 року. Поліція Житомирщини

 

28 березня слідчі повідомили чоловікові про підозру в учиненні умисного вбивства та незаконному поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

У разі доведення вини чоловікові може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Нагадаємо, 27 березня близько 8:15 до поліції надійшло повідомлення про звуки пострілів та ймовірне поранення людини у дворі багатоповерхівки в обласному центрі. У салоні автомобіля було виявлено 43-річного житомирянина з, ймовірно, вогнепальним пораненням. Його було ушпиталено. 28 березня чоловік помер у лікарні.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (5)
  • Екатерина Артемьева

    Вибачте, а на що і на кого дивиться і провіряє поліція!!!??? І таможня???
  • Наталья Васильченко

    При такій кількості навкруги камер спостереження та відеореєстраторів в машинах,встановити особу злочину можна швидко.А от звідки стільки зброї «на руках »це вже страшно!
  • Сергей Чиж

    Це лиш початок.
  • Наталія Кулик

    Важко віриться...

keyboard_arrow_up