За останні дві доби правоохоронці виявили та вилучили наркотики у п’яти жителів Житомирщини

За останні дві доби правоохоронці виявили та вилучили наркотики у п’яти жителів Житомирщини

Такі факти поліцейські зафіксували у м. Житомирі, с. Іванівці Березівської громади та селищі Першотравневому Гладковицької громади. Нині тривають відповідні перевірки, - повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області

В обласному центрі поліцейські зупинили для перевірки документів 30-річного жителя м. Бердичева. При собі, як з’ясувалось згодом, чоловік мав зіп-пакет із білим порошком та кристалічною речовиною.

Оперуповноважені кримінальної поліції Житомирського РУП під час обшуку у квартирі раніше вже судимого 37-річного жителя обласного центра вилучили згортки із білими кристалами, - ймовірно, наркотичними засобами.

Ще в одного чоловіка, 20-річного жителя м. Рівного, правоохоронці під час перевірки документів на одній з вулиць Житомира виявили наркотики. Спочатку молодик всіляко намагався уникнути безпосередньої зустрічі з поліцейськими, а потім спробував заховати від них щойно отримане у відділенні поштове відправлення. Як виявилося, усередині пакунку знаходились зіп-пакети із білими кристалами, можливо особливо небезпечними солями.

Відео дня

За схожих обставин поліцейські виявили наркотичні речовини у молодиків, 33-х і 34-років, у Житомирському та Коростенському районах області.

На всіх місцях подій працювали слідчо-оперативні групи відповідних підрозділів. Правоохоронці задокументували обставини, а виявлені речовини вилучили для проведення експертних досліджень. За всіма фактами тривають перевірки у рамках розпочатих кримінальних проваджень.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (2)
  • Владимир Горай

    Так мусора и продавали!
  • Назар Назарович

    Что опять теже

keyboard_arrow_up