Вдарив кулаком в ніс заступника начальника ТЦК: жителя Бердичівського району засуджено за хуліганство, вчинене у приміщенні Бердичівського РТЦК та СП

Вдарив кулаком в ніс заступника начальника ТЦК: жителя Бердичівського району засуджено за хуліганство, вчинене у приміщенні Бердичівського РТЦК та СП
Фото ілюстративне

Прокурори Бердичівської окружної прокуратури здійснювали процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 296 КК України за фактом вчинення 45-річним жителем Бердичівського району хуліганських дій. Про це повідомила Бердичівська окружна прокуратура. 

"Подія відбувалась 04.06.2024 близько 11 год. 15 хв. в приміщені службового кабінету Бердичівського РТЦК та СП, де чоловік грубо порушуючи громадський порядок, з мотивів явної неповаги до суспільства, використовуючи малозначний привід, умисно наніс заступнику начальника ТЦК удар кулаком в область носа, чим спричинив тілесні ушкодження у вигляді: закритого перелому кісток носа та крововиливу на переніссі.

Продовжуючи свої протиправні дії, останній намагався спричинити тілесні ушкодження також іншим особам, що перебували в службовому кабінеті, однак був зупинений працівниками РТЦК та поліції.

В ході розслідування, 45-річний житель Бердичівського району беззаперечно визнав винуватість у вчинені інкримінованого йому кримінального правопорушення, а саме в хуліганстві, тобто грубому порушенні громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю (ч. 1 ст. 296 КК України).

Відео дня

Прокурором окружної прокуратури складено та направлено до Бердичівського міськрайонного суду обвинувальний акт відносно останнього разом із клопотанням про його розгляд у спрощеному провадженні без проведення судового розгляду в судовому засіданні.

Судом вивчено обвинувальний акт та додані до нього матеріали в їх сукупності, перевірено встановлені досудовим розслідуванням обставини, які ніким не оспорювались та вироком від 24.06.2024 чоловіка визнано винним за
 ч. 1 ст. 296 КК України.

Враховуючи зухвалість дій обвинуваченого по відношенню до представника ТЦК під час виконання ним службових обов’язків, Суд вважав недостанім призначення останньому покарання у вигляді штрафу або пробаційного нагляду, тому призначив покарання у виді 1 (одного) року обмеження волі, яке останній відбуватиме реально.

Досудове розслідування здійснювалось Бердичівським РВП ГУНП в Житомирській області.

На даний час вирок не набрав законної сили", - йдеться у повідомленні. 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (2)
  • Вова Кленин

    Хто вирішив що то були протиправні дії. Звичайна самооборона, підчас боротьби з корумпованим чиновником.
  • Альберт Андрейчук

    Красава

keyboard_arrow_up