Вбивство у Семенівці на Бердичівщині: 40-річний чоловік загинув від рук товариша

Вбивство у Семенівці на Бердичівщині: 40-річний чоловік загинув від рук товариша

Зранку 9 серпня до Бердичівський районний відділ поліції Житомирщини зателефонував житель с. Семенівки та повідомив, що за місцем його проживання знаходиться тіло незнайомого йому чоловіка.

Як повідомили в Поліції Житомирщини, на місці події працювала слідчо-оперативна група поліції. Під час огляду загиблого фахівці зафіксували ушкодження, які могли свідчити про насильницьку смерть. Також оперативники встановили його особу – 40-річного бердичівлянина.

За зібраною інформацією поліцейські попередньо встановили, що напередодні увечері він гостював у 54-річного товариша, з яким разом розпивали спиртне. В якийсь момент між чоловіками виник раптовий конфлікт. У розпалі емоцій господар будинку, ймовірно, і завдав опонентові численних ударів.

Відео дня

У ході слідчих дій за місцем проживання чоловіка поліцейські вилучили знаряддя вчинення злочину та інші речові докази.

Нині підозрюваний затриманий у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Досудове розслідування проводиться за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України, чоловікові уже оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Нині вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

За чинним законодавством подібні протиправні дії караються позбавленням волі на строк від 7 до 15 років або довічним ув’язненням.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up