Вбив і кинув у водойму: у Радомишльському районі пиятика закінчилася трагедією

Вбив і кинув у водойму:  у Радомишльському районі пиятика закінчилася трагедією

Подія мала місце у Радомишльському районі. Між співчаркувальниками виник раптовий конфлікт, унаслідок якого один місцевий житель позбавив життя іншого і спробував приховати злочин.

Нині винуватець під вартою, - інформує відділ комунікації поліції Житомирської областіі.

Про те, що у с. Лутівці кілька днів тому сталося вбивство, поліцейські дізнались 25 липня. Під час перевірки ці відомості підтвердились, а відтак у місцевій водоймі було виявлено тіло 37-річного жителя села з тілесними ушкодженнями. 

На місці події працювали слідчо-оперативні групи ГУНП і Радомишльського відділу поліції. Згодом фахівці судово-медичної експертизи підтвердили, що смерть чоловіка настала внаслідок утоплення у воді.

Відео дня

Відомості про подію були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) КК України.

У ході першочергових заходів оперативники кримінальної поліції відтворили останній день життя чоловіка та з’ясували попередні обставини його смерті. 

– Про загиблого було відомо, що він раніше притягувався до кримінальної відповідальності. У селі проживав сам, тож про його зникнення ніхто до поліції не повідомив. Під час першочергових слідчих дій нам вдалося з’ясувати, що упродовж дня 22 липня потерпілий вживав спиртне у компанії односельчан. В якийсь момент між ним і 38-річним співчаркувальником на березі водойми розгорілась суперечка. У розпалі конфлікту опонент побив чоловіка, а тоді ще й занурив його у воду, - розповів начальник Радомишльського ВП ГУНП Сергій Цівончук.

Винуватця поліцейські затримали. Раніше чоловік неодноразово був судимий за тяжкі злочини.

Нині йому уже оголошено про підозру у вчиненні умисного вбивства. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Досудове розслідування триває, слідчі визначаються з правовою кваліфікацією для інших учасників компанії, які не повідомили про вчинення тяжкого злочину.

За чинним законодавством затриманому може загрожувати від 7 до 15 років.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая 10:20 Допоможемо молодій дівчині зібрати кошти на акумулятори для електровізка!
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up