В селі на Народиччині п'яний гість вбив господаря і заснув, а прокинувшись, викликав поліцію

В селі на Народиччині п'яний гість вбив господаря і заснув, а прокинувшись, викликав поліцію

Подія сталась увечері 27 листопада у Народицькій громаді. 

 Близько 20 години до поліції зателефонував житель одного із сіл Народицької громади і повідомив, що вбив людину. Про злочин повіждомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

На місце події, до одного із сільських обійсть для з’ясування обставин прибули поліцейські сектору реагування Народицького відділення поліції, а згодом і слідчо-оперативна група відділу №1 (Овруч) Коростенського райуправління. Медики констатували смерть 46-річного господаря, а фахівці-експерти зафіксували на його тілі численні ножові поранення. Причину смерті встановлять фахівці судово-медичної експертизи.

У будинку в нетверезому стані перебував і 53-річний заявник, односелець загиблого. Обстановка у приміщенні свідчила про нещодавнє застілля.

Відео дня

Тож попередньо правоохоронці з’ясували, що господар і його гість чаркували разом. Згодом між чоловіками виникла суперечка, яка переросла в бійку. Останнім аргументом у старшого за віком односельця став ніж. Потім гість на якусь годину заснув. Коли ж прокинувся і зрозумів, що накоїв, сам набрав номер поліції.

Чоловіка правоохоронці затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України.

Триває досудове розслідування за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Слідчі призначили необхідні експертні дослідження. Нині вирішується питання про оголошення затриманому підозри.

За чинним законодавством позбавлення життя іншої людини карається ув’язненням на строк від 7 до 15 років.

 

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up