В Ємільчинській громаді зупинили вантажівку з дубовими колодами невідомого походження

В Ємільчинській громаді зупинили вантажівку з дубовими колодами невідомого походження

Правоохоронці зупинили для перевірки вантажівку з дубовими колодами. Як з’ясувалось, документів, що підтверджували б легальність перевезення лісопродукції, у водія не було.

Нині, як повідомив відділ комунікації поліції Житомирської областітриває встановлення всіх обставин.

 24 листопада близько 15:20 на виїзді з с. Рудні-Миколаївки Ємільчинської громади інспектори сектору реагування відділу поліцейської діяльності №1 Житомирського РУП зупинили автомобіль «ЗИЛ-131» для перевірки. За кермом перебував 31-річний місцевий житель. У вантажівці поліцейські виявили близько 20 дубових колод без відповідного маркування. Документів, які б підтверджували законність походження та перевезення лісопродукції, водій не надав.

На місці події працювала слідчо-оперативна група відділення поліції №1 (смт Ємільчине) Новоград-Волинського РВП, працівники якої задокументували всі обставини. Транспортний засіб із деревиною правоохоронці вилучили та нині триває встановлення всіх обставин.

Відео дня

Законодавством незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу (ч. 1 ст. 246 КК України) карається штрафом від 1000 до 1500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням чи позбавленням волі на строк до 3 років.в ємільчинській громаді поліцейські перевіряють законність транспортування лісопродукції

в ємільчинській громаді поліцейські перевіряють законність транспортування лісопродукції

в ємільчинській громаді поліцейські перевіряють законність транспортування лісопродукції

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up