Увечері в Житомирі агресивний чоловік кидав каміння в містянина і пошкодив його автомобіль

Увечері в Житомирі агресивний чоловік кидав каміння в містянина і пошкодив його автомобіль

Хулігана затримали, але мотивів свого вчинку він пояснити не зміг, - інофрмує Житомирське районне управління поліції, яке кваліфікувало дії зловмисника за ч.1 ст. 296 (Хуліганство) КК України.

Увечері 24 березня 26-річний містянин повідомив поліцейських про зухвалі дії незнайомця. Правоохоронці Житомирського райуправління поліції швидко встановили особу причетного. Нині за цим фактом розпочате досудове розслідування.

Потерпілий розповів, що того вечора виходив з магазину в одному з мікрорайонів міста, коли до нього підійшов незнайомець. За словами заявника, той без жодної причини почав кричати та зненацька жбурнув у нього камінням. Після цього, не реагуючи на жодні зауваження, зухвалець кинув камінь у автомобіль, куди встиг сісти потерпілий. Після чого молодик утік.

Дільничні офіцери поліції з’ясували, що до правопорушення причетний 23-річний житель сусіднього будинку. Правоохоронці розшукали його за місцем проживання. Чоловік визнав провину, але пояснити своїх дій чітко не зміг.

Відео дня

Згідно з чинним законодавством такі діяння караються від штрафних санкцій до піврічного арешту чи обмеження волі на строк до 5 років.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up