Уночі в центрі Житомира кілька десятків людей влаштували масову бійку

Уночі в центрі Житомира кілька десятків людей влаштували масову бійку

Зранку 25 серпня у соцмережах та в Telegram з'явилися відео нічної бійки у Житомирі, до якої долучилися кілька десятків людей, серед яких були і чоловіки, і жінки.

На відео видно, що бійка сталася на перехресті вулиць Михайлівської та Лятошинського — на відрізку дороги, де наразі проходить ремонт.

У коментарі Суспільному речниця Патрульної поліції Житомирщини Тетяна Носадчук розповіла, що виклик про бійку на лінію 102 надійшов о 23:54 — на місце направили чотири екіпажі патрульних.

"Коли патрульні прибули на місце виклику, то люди, побачивши поліцію, швидко стали розбігатися. Ймовірних ініціаторів самої бійки патрульні затримали та доставили до Житомирського районного управління поліції для встановлення їхніх осіб та складання відповідних адмінматеріалів. Патрульні складено протоколи затримання та протоколи за такими статтями Кодексу України про адмінпорушення: 185 — злісна непокора законному розпорядженні або працівника поліції, за частиною другою статті 178 — розпивання пива, алкогольних та слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді та за статтею 173 — дрібне хуліганство", — каже Тетяна Носадчук і додає, що на місці події патрульні не виявили людей, які потребували б медичної допомоги. Також, зі слів речниці, на даний час з такими зверненнями до інспекторів ніхто поки не звертався.

Відео дня
Житомиряни влаштували масову бійку на дорозі, де проходить ремонт. Житомир, 25 серпня 2023 року. Фото: Оксана Ковальчук для Суспільного Житомир

Джерело: Суспільне Житомир

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (10)
  • Тетяна Осіпчук

    До Ростислав Солодюк:

    Дійсно гарно сказано: влучно і правильними словами, навіть важко щось додати.
  • Ростислав Солодюк

    Біля "Барбаросси" сатана постійно знаходить собі паству🗿 Усі хто хоче гарно їсти й пити, але безвідповідально жити.  Під дією алкоголю істота

    легко керує думками..😴

    Робить їх потворними 👿

    Чим більше таких думок в одному місті, тим вони стають небезпечнішими і заразними.
  • Людмила Кузьмішина

    Всіх на передову і нехай там махають кулаками,ногами, головою.
  • Людмила Білецька

    А де коменданська година,цілу ніч гуляють.

keyboard_arrow_up