Українського втікача від закону виявили в Туреччині під час спроби замінити водійське посвідчення

Українського втікача від закону виявили в Туреччині під час спроби замінити водійське посвідчення

У філію ДП «Документ» у Стамбулі звернувся 45-річний мешканець Одещини для обміну посвідчення водія.

Для опрацювання відповідні документи надіслали в сервісний центр МВС у Радомишлі. Клієнт мав усі шанси швидко і комфортно отримати послуги, однак результати перевірки виявилися дещо несподіваними.

Адміністратор сервісного центру МВС встановив, що зазначений громадянин розшукується Одеською поліцією як особа, що переховується від суду. Ба більше – чоловік звинувачений у злочині за ч. 4 ст. 187 Кримінального Кодексу України – «розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах або вчинений організованою групою чи в умовах воєнного або надзвичайного стану, або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень».

Працівники сервісного центру МВС повідомили про «знахідку» в ДП «Документ» у Туреччині для того, аби там вжили відповідних заходів реагування.

Відео дня

Консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна отримати за телефоном (044) 290-19-88 або на сторінках Головного сервісного центру МВС в Фейсбук та Інстаграм. Відповіді на найпоширеніші питання та корисну інформацію черпайте на сайті.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up