У Житомирі викрили чергового колаборанта: працівник виправної колонії з проросійськими наративами

У Житомирі викрили чергового колаборанта: працівник виправної колонії з проросійськими наративами

Негайно припинити війну та віддати окупанту територію України – у Житомирі викрили працівника виправної колонії з проросійськими наративами.

За даними слідства, інженер виправної колонії, що у місті Житомирі, перебуваючи на робочому місці, переконував своїх колег у тому, що керівництво України повинне негайно припинити бойові дії з рашистами та прийняти висунуті російською федерацією умовою, а саме – віддати країні-агресору території   України, на які вона претендує.

Прихильник орків намагався переконати колег, що російські війська не обстрілюють і не бомблять мирних жителів, а ведуть прицільний вогонь лише по військових об’єктах ЗСУ.

Відео дня

На цьому підозрюваний не вгамувався. Вже через декілька днів, наприкінці червня, повертаючись зі служби та зупинившись у дворі одного з житлових будинків, почав публічно насаджувати присутнім свої проросійські погляди. Схвалюючи дії повномасштабної збройної агресії окупантів, закликав житомирян підтримати рішення і дії керівництва рф.

Наразі вирішується питання щодо перебування підозрюваного на посаді у державній установі.

Злочин проти основ національної безпеки України викрито прокурорами Житомирської окружної прокуратури спільно з Управлінням СБ України в Житомирській області та Житомирським райуправлінням поліції, яке проводить досудове розслідування.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up