У Житомирі від черепно-мозкової травми загинула громадська активістка: поліція перевіряє версію про умисне тяжке ушкодження. ФОТО

У Житомирі від черепно-мозкової травми загинула громадська активістка: поліція перевіряє версію про умисне тяжке ушкодження. ФОТО

31 січня близько 1 години ночі з Житомирської обласної клінічної лікарні до поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію житомирянки, 1983 р.н., із попереднім діагнозом – закрита черепно-мозкова травма. 

Близько 3-ї години ночі 1 лютого стало відомо про смерть жінки. За вказаним фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження та призначили судово-медичну експертизу.

2 лютого було проведено розтин тіла для встановлення причин загибелі. Відповідно до лікарського свідоцтва, смерть житомирянки настала унаслідок перелому кісток склепіння черепа.

Наразі у ході розслідування встановлюються обставини отримання жінкою вказаних тілесних ушкоджень. На місці події слідчі зібрали першочергову інформацію та вилучили записи камер відеоспостереження, встановлених на будинку, де проживала загибла, - повідомляє ГУНП в області.

Відео дня
Загибла Тетяна Домбровська

Про смерть жінки і подробиці її останнього дня написала у Фейсбуці депутатка обласної ради Наталія Онуфрієнко:

"Знайомі Тетяни розповіли, що кілька останніх років вона перебувала в непростих особистих стосунках з житомирським громадським активістом та колишнім військовим Миколою Боголюбським також відомо як Директор ГО "Кіборги Полісся".

А непростими ці стосунки друзі Тетяни називали тому, що періодично від них вона мала синці та інші сліди побоїв, які, кажуть, не сходили дуже довго.

Так само відомо, що Микола був одружений та покинув свою дружину з немовлятою і почав співмешкати з покійною Тетяною. Також, з неофіційних джерел відомо про зловживання останнім наркотичних засобів.

Що саме сталось в житомирській багатоповерхівці, невідомо. Сусіди кажуть, що вона зі співмешканцем сварились у під’їзді, а далі була травма голови, кілька годин в комі в палаті житомирської лікарні, і - смерть..."

Громадянський чоловік загиблої Микола Боголюбський

Поліція перевіряє інформацію щодо конфліктів у родині. 

Попередня правова кваліфікація – ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (3)
  • Ирина Ходаковская

    По-перше,вона не проживала в тому будинку ніколи.По-друге, він не її громадянський чоловік.І разом вони не проживали.
  • Эдик Краков

    це цей хлопак що любить пиво в Бір-Вілі

    тай може тільки ображать жінок ??!!!
  • Ольга Белозерова

    Щирі співчуття рідним.

keyboard_arrow_up