У Житомирі спільне чаркування завершилося вбивством

У Житомирі спільне чаркування завершилося вбивством

Повідомлення про подію надійшло до поліції 13 квітня близько 21:20. Правоохоронці за підозрою в учиненні діяння затримали 38-річного містянина. Нині йому повідомлено про підозру в умисному вбивстві.

На місці події працювали слідчо-оперативна група Житомирського райуправління поліції та патрульні УПП в Житомирській області. За силової підтримки останніх на місці події було затримано причетного до кримінального правопорушення.

Правоохоронці встановили, що того вечора у помешканні загиблий чаркував зі своїми товаришами. Під час застілля між чоловіком та його 38-річним знайомцем виник конфлікт. У ході суперечки опонент заподіяв йому смертельних поранень. Випадковим свідком конфлікту став спільний знайомий, який і повідомив про подію до поліції.

Медики, які також прибули за викликом, констатували смерть 38-річного містянина. Попередньо, він загинув внаслідок отриманого колото-різаного поранення шиї.

Відео дня

Нині за цим фактом поліцейські проводять розслідування за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України - умисне вбивство. Слідчі затримали причетного у порядку ст. 208 КПК України та повідомили йому про підозру в учиненому. 15 квітня судом йому було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Згідно з чинним законодавством умисне вбивство карається позбавленням волі на строк від 7 до 15 років.

 

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up