У Житомирі розшукують бухгалтера-втікача, якого обвинувачують у привласненні значної суми коштів комунального підприємства

У Житомирі розшукують бухгалтера-втікача, якого обвинувачують у привласненні значної суми коштів комунального підприємства

 33-річнийо Дмитро Щетінін обвинувачується у привласненні грошових коштів комунального підприємства в обласному центрі. Нині він змінив місце проживання і припинив контакти зі знайомими. 

Правоохоронці звертаються до громадянз проханням  повідомити про можливе місце перебування чоловіка, - закликає Житомирське районне управління поліції.

Улітку минулого року до поліції від дирекції одного  з комунальних закладів Житомира надійшла інформація про виявлення під час ревізії коштів нестачі у сумі понад 300 тисяч гривень.

За цим зверненням було розпочато кримінальне провадження і під час досудового розслідування поліцейські встановили схему зникнення коштів. Так, з’ясувалось, що колишній головний бухгалтер установи,  підробивши службову документацію, переказував їх на свій банківський рахунок як заробітню платню.

Відео дня

Таким чином чоловік за три місяці незаконного отримав понад 317 тисяч гривень. Після цього він перестав з’являтися на роботі та припинив будь-які контакти  з колегами.

У ході першочергових заходів поліцейські встановили, що у кримінальному діянні підозрюється Щетінін Дмитро Сергійович, 1988 року народження, житель м. Житомира, колишній головний бухгалтер.  Чоловік припинив будь-які контакти з колегами, друзями та змінив місце проживання, уникаючи спілкування з поліцейськими.


 
Слідчі Житомирського РУП заочно повідомили про підозру у вчиненні ним кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1, 2, 3, 4 ст. 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та ч. 1 ст. 366 (Службове підроблення) КК України.

Після проведення необхідних слідчих дій 30 листопада 2021 року обвинувальний акт щодо чоловіка було скеровано до суду.

Шановні громадяни! Якщо у вас є будь-яка інформація про можливе місце перебування Дмитра Щетініна, просимо повідомити Житомирське районне управління поліції за телефоном (093) 022-47-28  або 102 або безпосередньо звернутися за адресою: м. Житомир, вул. Лесі Українки, 17.

 

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (10)
  • Микола Вдовиченко

    Долбикі у вас крадуть! А депутати  самі ??????
  • Виктор Сидоров

    яка держава, така і крадіжка... )))))
  • Владимир Шишацкий

    Без беспосередньої згоди керівництва таке зробити не можливо. Копайте глибше...
  • Алёнка Гресь

    Подумаєш,300 000 грн...всеодно що один депутат в день вкрав

    Aleksandr Shan reply Алёнка Гресь

    Nyshpal Oleksandr ,в ВР в секунду😄

    Nyshpal Oleksandr reply Алёнка Гресь

    Алёнка Гресь в хвилину

keyboard_arrow_up