У Житомирі напали на працівника Територіального центру комплектування та соціальної підтримки

У Житомирі напали на працівника Територіального центру комплектування та соціальної підтримки

Вчора вдень біля магазину за адресою: м. Житомир, вул. Гоголівська, 4, був скоєний напад на працівника Житомирського Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП).

Працівники ТЦК та СП знаходилися там по службових справах, тому були при виконанні службових обов’язків. Невідомий хлопець накинувся на одного з працівників, завдавши йому тілесних ушкоджень. Потерпілий звернувся до Нацполіції з заявою. Як повідомила речниця Головного управління Нацполіції у Житомирській області Вікторія Дубовик, о 19:30 до Нацполіції надійшла відповідна письмова заява про побиття від представника Житомирського Територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Відкрито кримінальне провадження, попередньо за ст. 125 КК України (Умисне легке тілесне ушкодження).

Заявникові надано направлення для проходження судово-медичної експертизи. Особу нападника встановлено, але оскільки він залишив місто, то наразі проводяться заходи для встановлення його місця перебування.

Відео дня

Довідково: Територіальний центр комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) — орган військового управління, що забезпечує виконання законодавства з питань військового обов’язку і військової служби, мобілізаційної підготовки та мобілізації. Починаючи з 2022 року ТЦК та СП повністю замінили собою колишню систему військових комісаріатів.

Стаття 125 Кримінального кодексу України - Умисне легке тілесне ушкодження 1. Умисне легке тілесне ушкодження - карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року. 2. Умисне легке тілесне ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров'я або незначну втрату працездатності, - карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста п'ятдесяти до двохсот сорока годин або виправними роботами на строк до одного року, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (24)
  • Сергей Березовский

    Хай скажуть дякую що хлопець їх не розірвав нахрен бо це банда-терористичний центр каральний,вони придурки досі не розуміють що насиллям не змусиш людину піти захищати країну а такими діями він отримає зброю та розряде отому "окупанту"в голову
  • Леся Колесникова

    Боехня!
  • Vitaly Yuriyovych

    Я бачив інше відео де  на хлопця  ТЦК накинулось

    Татьяна Шостак reply Vitaly Yuriyovych

    Vitaly Yuriyovych причому четвертого одного!
  • Артем Ткаченко

    Не напав, а дав стусана у відповідь!!!

    Артем Ткаченко reply Артем Ткаченко

    Bogdan Kucherchuk, це не прикрашання, а нажаль буденна реальність!

    Bogdan Kucherchuk reply Артем Ткаченко

    Артем Ткаченко ну треба ж прикрасити новину

keyboard_arrow_up