У жителя Овруча виявили наркотики

У жителя Овруча виявили наркотики

15 січня працівники Овруцького відділення поліції провели санкціонований обшук у одного із жителів міста, в результаті якого вилучили з оселі чоловіка нарковмісні речовини. Досудове розслідування триває.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

У рамках розслідування кримінального провадження правоохоронці провели обшук у жителя міста за відповідною ухвалою слідчого судді. Із оселі було вилучено  подрібнену речовину зеленого кольору, білий порошок, схожий на амфетамін, та кілька саморобних пристроїв для вживання наркотичних засобів із залишками сировини.
Як стало відомо, чоловік раніше вже притягувався до відповідальності за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків. За його словами, заборонені речовини він зберігав для власних потреб. 

Усе виявлене поліцейські вилучили для подальшого дослідження фахівцями Житомирського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Відео дня

Нині ж слідчі місцевого відділення встановлюють усі обставин події. Досудове розслідування проводиться за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України. Законодавством подібні протиправні дії караються від штрафу до 3 років ув’язнення.

 

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (1)
  • Олена

    Саме найстрашніше,що ці хлопці,які вживають цю дрянь ,під нашим носом і не завжди можна помітити хто вживає ,під кайфом ,а хто ні. Вони одружуються,народжують дітей ,а потім страждають від того жінки ,чиїсь доці. А органи нічого не роблять ,і я впевнена в тому ,що цього чоловіка взяли тому що ,хто на нього мав зуб і доніс,якщо то офіційно донос був,справа пішла,якщо ні,то поліції просто треба був показник ,і вони взяли одного з таких  . Та таких пів Овруча,накуряться і плавають по місту а не ходять ,не розуміючи де вони знаходяться.  
    І що в такому стані роблять .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
10:00 Готівкою у громадському транспорті Житомира можна буде розраховуватися до 1 червня 09:41 Майже до 440 тисяч осіб зросли загальні втрати росіян в живій силі 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 28 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 28 березня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 17:57 Які послуги реабілітації безкоштовно надаються ветеранам та ветеранкам? 17:22 З 1 квітня завезти гуманітарну допомогу буде можливо лише з використанням онлайн-системи 17:01 Три заклади охорони здоров’я Житомирської області надають послуги раннього втручання 16:37 За незаконну порубку сосен жителі Малинщини мають сплатити нанесені збитки - близько 120 тис грн 16:20 До уваги рибалок! З 1 квітня стартує нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 16:18 Чоловік і жінка з Волицької громади вбили свого знайомого і закопали у себе на подвір’ї 16:00 Березень на Замковій горі. Фоторепортаж photo_camera 15:41 У Житомирі розпочалася 57-а сесія «Школи місцевого самоврядування» photo_camera 15:40 На проспекті Миру вантажівка збила 13-річну дівчинку 15:20 З початку року Патрульна поліція Житомирщини отримала понад 80 завідомо неправдивих викликів 15:00 Студенти Житомирської політехніки висадили понад 2400 сіянців дуба та сосни на території Коростишівського лісового господарства photo_camera 14:43 Ракета «Циркон» долітає до Житомира за шість хвилин 14:23 У Житомирі викрили наркодилерів: ділки мали "лабораторію" на Крошні, а обладнання переносили у рюкзаку популярної служби доставки photo_camera 14:00 У Житомирі судитимуть членів злочинного угруповання, яке «варило» синтетичні наркотики у гаражному кооперативі photo_camera 12:39 Поліція розшукує безвісно зниклих 39-річну жінку та її 5-річну дочку - жителів Іршанської громади
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up