У водоймі в Житомирі виявили тіло невідомого

У водоймі в Житомирі виявили тіло невідомого

У воді кар’єру на вулиці Слобідській у Житомирі 22 жовтня виявили тіло чоловіка.

Поліцейські встановлюють особу невідомого та звертаються за допомогою до громадян.

«Тіло чоловіка у воді кар’єру, що по вулиці Слобідській, неподалік гаражного кооперативу, помітили близько 13:20 місцеві жителі та повідомили до поліції. Наразі за цим фактом відкрито кримінальне провадження та призначено судово-медичну експертизу щодо причин смерті чоловіка», – йдеться у повідомленні.

Водночас оперативники кримінальної поліції та слідчі працюють над встановленням особи померлого.

Відео дня

Йому близько 30-40 років, середньої тілобудови, зріст 180 см, вага 70-80 кг, обличчя овальне, мав коротке русяве волосся, на тілі відсутні шрами, родимки, татуювання чи інші особливі прикмети.

Був одягнений у темну футболку з білим зображенням пуми (невеликого розміру), спортивну кофту з капюшоном синього кольору з логотипом фірми NIKE та написом на лівому рукаві білим кольором JUST DO IT, сині спортивні штани з логотипом фірми NIKE, чорні кросівки з оранжевими вставками та білою підошвою.

Громадяни просять подивитися уважно на фото, й тих, хто володієте будь-якою інформацією щодо особи чоловіка або обставин його загибелі, просять поінформувати за номерами 093 456 45 53067 106 68 93 або «102».

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up