У Станишівці нетверезий водій, зупинений за проїзд на червоний сигнал світлофора, пропонував патрульним хабар

У Станишівці нетверезий водій, зупинений за проїзд на червоний сигнал світлофора, пропонував патрульним хабар

3 грудня близько 12:00 патрульні відділу поліції №1 Житомирського райуправління на автодорозі у селі Станишівці зупинили автомобіль «Peugeot», водій якого проїхав на заборонний сигнал світлофора.

Під час спілкування з керманичем, 47-річним житомирянином, правоохоронці запідозрили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Згідно з результатами освідування у його крові виявлено 2,27 проміле алкоголю, - повідомляє Житомирське районне управління поліції.

У ході складання адміністративних матеріалів за вчинені правопорушення водій запропонував поліцейським відкупне за непритягнення його до відповідальності. Гроші він поклав у службову автівку, хоча патрульні неодноразово попереджали його про протиправність таких намірів та дій.

Усе це задокументували працівники слідчо-оперативної групи відділу поліції №1 Житомирського районного управління, які прибули за викликом колег.

Відео дня

Тож нині, окрім адміністративної відповідальності, чоловікові загрожує і кримінальна.

Згідно з санкцією ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України подібні протиправні дії тягнуть за собою покарання від штрафних санкцій до позбавлення волі строком до 4 років.у житомирському районі поліцейські задокументували факт пропозиції хабаря нетверезим водієм

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (2)
  • Світлана Рибак

    Не вірю,що не взяли.Це із серії :"очевидне-неймовірне"
  • Адриана Адри

    це як,? це де в станешівці сфітофор?

keyboard_arrow_up