У справі вбивства влітку цього року 23-річного коростенця проведено понад 100 обшуків

У справі вбивства влітку цього року 23-річного коростенця проведено понад 100 обшуків

17 вересня у Коростені та районі одночасно працювало понад 60 слідчо-оперативних груп поліції Житомирщини, працівники яких проводили санкціоновані обшуки.

До забезпечення слідчих заходів були також залучені  бійці роти поліції особливого призначення та КОРДу, вибухотехніки та кінологи ГУНП та поліцейські ТОРу УПП в області. У результаті виявлено та вилучено зброю та боєприпаси, транспортні засоби та інше, - повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

Нагадаємо,  26 липня у лісі Малинського району було знайдено тіло 23-річного коростенця. Поліцією за цим фактом було розпочато кримінальне провадження за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Відео дня

Як повідомив начальник ГУНП Житомирщини Сергій Крупєй, розслідування вбивства чоловіка триває. Одним із комплексу заходів правоохоронців, направлених на встановлення причетних до цього осіб, і стало проведення названих слідчих дій.

- 17 вересня одночасно проведено більше сотні обшуків. У результаті вилучено достатньо великий обсяг речей, серед них пістолети, рушниці, боєприпаси, магазини до автоматичної зброї, десятки телефонів та бронежилети, розгрузки, балаклави,  і т.п. Усе це може свідчити про протиправну діяльність певного кола осіб, - сказав Сергій Крупєй. – Нині призначаються відповідні експертні дослідження вилученого для встановлення принципових для слідства обставин.

Загалом вилучено 4 пістолети, 6 мисливських гладкоствольних та нарізних рушниць, більше 200 патронів різного калібру, кайданки та майже сотню мобільних телефонів і карток, 14 планшетів та ноутбуків, 3 автомобілі, а також наркотичні засоби та інше.

 

Заходи проводилось також за участі співробітників УСБУ в області та під процесуальним керівництвом прокуратури Житомирщини.

 

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:51 У Попільні під колесами потяга загинула 33-річна жінка 16:21 У Житомирі вшанували пам’ять жертв Чорнобиля до 38-х роковин Чорнобильської катастрофи photo_camera 16:00 СБУ і Нацполіція затримали «чорних зброярів», які намагались продати криміналітету трофейні гранатомети та вибухівку photo_camera 15:39 Вихідні принесуть в Україну суху і теплу погоду Від читача 14:27 «Від традицій до сучасності». У Житомирі проведуть великодній майстерклас із розпису писанок 15:20 Житель Андрушівської ТГ «заробляв», користуючись підробленим посвідченням водія 15:00 25 квітня рятувальники відкачали близько 400 кубів води з домогосподарств області photo_camera 14:41 У Бердичеві підприємиця організувала підпільний бізнес з продажу цигарок: комерсантці повідомили про підозру photo_camera 14:39 Видатки бюджету області за 3 місяці склали 3,8 мільярда гривень 14:00 На Житомирщині затримали керівника благодійного фонду, який торгував автомобілями, ввезеними для ЗСУ photo_camera 13:00 Житомир в Instagram: погодний калейдоскоп 12:39 Житомир та Гауда мають намір стати партнерами photo_camera 12:19 Застрелив дружину з ревнощів – жителя Бердичівського району ув’язнили на 7 років і 6 місяців 12:02 Радомишльська громада розповіла колегам як налагоджувати міжнародну співпрацю 11:43 У Житомирському районі знайшли схрон з боєприпасами, в Чуднівському – рушницю та самопал photo_camera 11:20 Розмір шкоди, нанесеної довкіллю КП «Автотранспортне підприємство 0628», яке обслуговує міське сміттєзвалище, становить майже 840 тис. грн 11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up