У селі на Житомирщині викрили потужну нарколабораторію

У селі на Житомирщині викрили потужну нарколабораторію

Жителів с. Раковичів Радомишльського району неабияк збентежили немісцеві чоловіки, які час від часу навідувались у сільський будинок і облаштували обійстя камерами відеоспостереження.

Про свої підозри люди розповіли дільничному. Під час перевірки правоохоронці виявили у помешканні чоловіка-охоронника і викрили потужну нарколабораторію. Розпочато досудове розслідування, - інформує відділ комунікації поліції Житомирської області  

.

На підозріле обійстя і його відвідувачів селяни поскаржились дільничному офіцеру поліції. Мовляв, раніше будинок викупив хтось з приїжджих, однак у ньому не проживає, натомість сюди навідуються немісцеві чоловіки. Саме ж обійстя чомусь обладнано камерами відеоспостереження з усіх боків.

Відео дня

Для перевірки за вказаною адресою прибули поліцейські. Двері будинку їм відчинив чоловік, як згодом з’ясувалось, 35-річний уродженець Донеччини. За його словами, він не є власником обійстя, а просто охороняє його на прохання знайомого.

У ході розмови дільничні офіцери помітили у кімнатах будинку створені умови, подібні до лабораторії: специфічне устаткування та об’ємні скляні  колби, інші ємності з рідинами вказували на виготовлення тут невідомих речовин.

За таких обставин на місце події було викликано слідчо-оперативну групу, експертів-криміналістів НДЕКЦ при МВС та працівників підрозділу боротьби з наркозлочинністю ГУНП Житомирщини.

 

Відтак під час огляду приміщень будинку поліцейські вилучили відра як з інгредієнтами, відходами від такого «виробництва», а також залишки готового «продукту». Окрім того, виявлено рослинну сировину, білий порошок та близько 30 півлітрових пляшок з рідинами, склад яких нині встановлюють експерти.

 

Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

У рамках кримінального провадження поліцейські встановлюють обставини та усіх осіб, причетних до організації та функціонування нарколабораторії.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
15:38 Чи буде відкритий постійно Ботанічний сад у Житомирі та хто його фінансує photo_camera 15:20 Ув’язнення загрожує директору комунального підприємства за угоду на постачання електроенергії, що завдала збитків на близько 700 тисяч гривень 15:00 На проходження НМТ у Житомирській області за два тижні зареєструвалося 6 649 кабінетів здобувачів освіти 14:41 З 1 квітня збільшиться розмір компенсаційних виплат роботодавцям, - Держслужба зайнятості Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 14:20 На Бердичівщині через необережність під час паління згоріла оселя - господар загинув 14:01 Прокуратура повернула Ружинській громаді з приватної власності греблю вартістю понад 800 тисяч гривень 12:40 ДТП з мотоциклом на Олевщині: дві жінки в реанімації, травмований і нетверезий керманич photo_camera 12:21 На вимогу Екоінспекції в Житомирі впорядковано територію на схилі річки Лісна біля Сосновського мосту 12:00 Чемпіони України з футзалу U-15 (2009 р.н.) photo_camera 11:40 Як отримати "Пакунок малюка" 11:19 У Житомирі відкрили Почесне Консульство Естонії. ВІДЕО play_circle_filled 11:00 Підвищення пенсій з 1 квітня: кого стосуватиметься 10:38 43-річний житомирянин, у якого стріляли вчора на Польовій, помер у лікарні 10:20 «Незламні постаті Житомира»: стартував ґрантовий проєкт для молоді 10:00 Готівкою у громадському транспорті Житомира можна буде розраховуватися до 1 червня 09:41 Майже до 440 тисяч осіб зросли загальні втрати росіян в живій силі 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 28 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 28 березня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:57 Які послуги реабілітації безкоштовно надаються ветеранам та ветеранкам?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up