У Новогуйвинському після "серйозної розмови" з тещею чоловік з різаними ранами опинився в лікарні

У Новогуйвинському після "серйозної розмови" з тещею чоловік з різаними ранами опинився в лікарні

Увечері 28 лютого до поліції надійшло повідомлення про поранення жителя смт Новогуйвинського. Як було встановлено, чоловіка під час сварки поранила 60-річна жителька району.

На щастя, обійшлося без серйозних травм. Нині триває з’ясування всіх обставин події у рамках кримінального провадження, - повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

За інформацією, яка надійшла до Житомирського відділу поліції №1, 44-річний житель смт Новогуйвинського отримав кілька колото-різаних ран шиї. Чоловіка увечері доставили до обласної клінічної лікарні, де медики діагностували непроникаючі поранення та надали йому необхідну допомогу.

Тим часом поліцейські з’ясовували обставини події. Для цього опитали місцевих мешканців, оглянули місце нанесення травм та вилучили низку речових доказів, провели інші необхідні першочергові заходи.

Відео дня

Як з’ясувалось, ще зранку між пораненим чоловіком та матір’ю його співмешканки виник конфлікт. 60-річна жінка, яка навідалася у гості до дочки, застала у квартирі співмешканця та викликала того на розмову на сходинковий майданчик. Під час з’ясування стосунків жінка й нанесла поранення 44-річному чоловікові. Той звернувся до медиків лише надвечір, наразі загрози його життю немає.

Правоохоронці розшукали учасницю конфлікту, вона визнала свою провину.

Нині триває встановлення всіх обставин у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) КК України. Законодавством такі протиправні дії, що спричинили короткочасний розлад здоров'я або незначну втрату працездатності, караються штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від 150 до 240 годин або виправними роботами на строк до 1 року, або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 2 років.

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (1)
  • Людмилк Бабак

    Тещу треба слухати,а неприрікатись,для того вона теща.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:51 У Попільні під колесами потяга загинула 33-річна жінка 16:21 У Житомирі вшанували пам’ять жертв Чорнобиля до 38-х роковин Чорнобильської катастрофи photo_camera 16:00 СБУ і Нацполіція затримали «чорних зброярів», які намагались продати криміналітету трофейні гранатомети та вибухівку photo_camera 15:39 Вихідні принесуть в Україну суху і теплу погоду Від читача 14:27 «Від традицій до сучасності». У Житомирі проведуть великодній майстерклас із розпису писанок 15:20 Житель Андрушівської ТГ «заробляв», користуючись підробленим посвідченням водія 15:00 25 квітня рятувальники відкачали близько 400 кубів води з домогосподарств області photo_camera 14:41 У Бердичеві підприємиця організувала підпільний бізнес з продажу цигарок: комерсантці повідомили про підозру photo_camera 14:39 Видатки бюджету області за 3 місяці склали 3,8 мільярда гривень 14:00 На Житомирщині затримали керівника благодійного фонду, який торгував автомобілями, ввезеними для ЗСУ photo_camera 13:00 Житомир в Instagram: погодний калейдоскоп 12:39 Житомир та Гауда мають намір стати партнерами photo_camera 12:19 Застрелив дружину з ревнощів – жителя Бердичівського району ув’язнили на 7 років і 6 місяців 12:02 Радомишльська громада розповіла колегам як налагоджувати міжнародну співпрацю 11:43 У Житомирському районі знайшли схрон з боєприпасами, в Чуднівському – рушницю та самопал photo_camera 11:20 Розмір шкоди, нанесеної довкіллю КП «Автотранспортне підприємство 0628», яке обслуговує міське сміттєзвалище, становить майже 840 тис. грн 11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up