У Новограді-Волинському затримали наркодилера, коли він збував метадон

У Новограді-Волинському затримали наркодилера, коли він збував метадон

Жителя м. Новограда-Волинського правоохоронці викрили у розповсюдженні особливо небезпечного наркотичного засобу.

Поліцейські затримали чоловіка у момент продажу ним пакуночка з метадоном. Нині триває досудове розслідування, - повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

Увечері 11 серпня у ході проведених оперативних заходів працівники Новоград-Волинського ВП та роти поліції особливого призначення ГУНП на одній з вулиць міста затримали 35-річного жителя райцентру. Правоохоронці задокументували, як він продав чоловікові згорток з білою речовиною. За 2 дози наркозбутчик отримав 1600 гривень. Усі обставини зафіксовані, речові докази вилучені. Окрім того, під час поверхневого огляду продавця наркотовару вилучено ще згорток з такою ж білою речовиною. Вилучене направлено на експертне дослідження.

За попередньою інформацією, чоловік займався збутом особливо небезпечного наркотичного засобу - метадону. Його затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК.

Відео дня

Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України триває встановлення всіх обставин, у тому числі і походження наркотичної сировини.

Затриманому може загрожувати від 6 до 10 років позбавлення волі.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
09:41 920 окупантів ліквідовані протягом доби 09:21 Оперативна інформація станом на 06.00 16 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 16 квітня: все про цей день, яке церковне свято, що не можна робити і погода у Житомирі 17:52 У Коордштабі відбулася онлайн-зустріч з об’єднанням родин бійців 46-ої окремої аеромобільної бригади Від читача 12:56 У Житомирі відкрили набір на безоплатний курс із вивчення правил дорожнього руху — як долучитися? 17:30 Лука Нетяга виборов бронзову нагороду на чемпіонаті світу з дзюдо 2024 17:00 Заховався на ніч у крамниці: на Житомирщині поліція охорони затримала причетного до крадіжок чоловіка 16:20 Холодно, вітряно, з дощем і мокрим снігом - погода на тиждень 16:00 Дві ДТП і чотири травмованих - у Брусилові і Тетерівці photo_camera 15:42 Захворюваність на грип і ковід зменшилась в порівнянні з попереднім тижнем на 10% 15:40 У Житомирі прибрали зелені зони та громадські простори photo_camera 15:39 Очільника природного заповідника «Древлянський» викрили на «кришуванні» незаконних порубок у забруднених радіонуклідами лісах 15:20 27-річний киянин загинув у ДТП на Звягельщині 15:00 12 років за гратами: вирок 17-річному парубку, який безпричинно задушив односельчанку 14:40 Через майже два роки у Житомир на щиті повернувся 20-річний Герой Дмитро Дубенюк 14:20 У Народицькій ТГ повністю вигорів будинок: господаря врятували 14:00 На залізничних коліях у Попільні чоловік потрапив під потяг 12:37 У Житомирі чоловік впав з 20-метрової скелі 12:21 У Житомирі на майдані Корольова зʼявиться алея Героїв 12:00 Медзаклади Житомирщини отримають потужні генератори для безперебійної роботи на випадок блекаутів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up