У Малині з дитячого майданчика зникла 4-річна дівчинка: малечу шукали небайдужі і поліція

У Малині з дитячого майданчика зникла 4-річна дівчинка: малечу шукали небайдужі і поліція

Подія мала місце увечері 2 серпня у райцентрі. Дитина гралась на дитячому майданчику у дворі багатоквартирного будинку, а потім раптово зникла.

Після невдалих самостійних пошуків батьки звернулись до правоохоронців.

Як інформує відділ комунікації поліції Житомирської області, повідомлення про зникнення дитини надійшло до Малинського відділення поліції близько 18 години. За словами батьків, їх 4-річна донька була на очах, однак у якийсь момент вони її не побачили серед інших дітей. Відтак дорослі обійшли довкола будинку, кликали дівчинку, але вона ніде не озивалась. Про такі обставини і повідомили правоохоронців. 

– У найкоротший строк по тривозі було піднято особовий склад нашого відділення, також ми сповістили про подію і долучились до пошуків рятувальники, лісівники і місцеві жителі, - розповів начальник Малинського ВП ГУНП Михайло Старовойт.

Відео дня

Розбившись на пошукові групи, учасники заходів почали прочісувати місцевість. Довколишня територія хоч і віддалено, але мала вихід до річки та автодороги, а ще – високі трав’яні зарості. Позитивний результат не забарився. 

Упродовж півтори години активної операції дівчинку помітила жінка однієї з груп і гукнула правоохоронців. Дитина мовчки сиділа у високій траві за близько сотні метрів від дитячого майданчику і не озивалась на вигуки дорослих. На щастя, з малечею нічого не сталось. За словами батьків, яким передали маленьку знайду, дитина могла чогось злякатись, а тому і заховалась подалі.

Правоохоронці закликають батьків не залишати без нагляду малолітніх дітлахів навіть на незначний проміжок часу. Не забувайте нагадувати малечі про правила безпечної поведінки та розповідати про можливі наслідки неслухняності. 

За минулий тиждень поліцейські регіону допомогли встановити місцеперебування 14 дітей. 

Нагадаємо, у поточному році працівники поліції встановили місце перебування понад 250 дітей і підлітків.

 

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:49 Тисячі пасок передали військовим на передову 17:26 Рятувальники відкачують воду із підтоплених приватних домоволодінь 17:00 Роботодавці можуть отримати понад 100 тисяч гривень для облаштування робочого місця одному з працівників 16:40 50-річному жителю Андрушівки повідомлено про підозру у вбивстві матері - подробиці справи Від читача 17:06 Розкажи бабусі про очищення судин 16:18 У Житомирі пограбували громадянина США: забрали 40 тисяч гривень 16:01 У Житомирі відбувся чемпіонат області з боротьби самбо 15:40 Мінсоцполітики оголосило фінальний у 2024 році відбір громад на участь у проєкті з формування життєстійкості 15:20 Житомирських десантників нагородив командувач Десантно-штурмових військ бригадний генерал Ігор Скибюк photo_camera 14:50 Біля Зарічан - ДТП з потерпілими, рух ускладнено photo_camera 14:40 За нічну зміну патрульні задокументували 10 фактів керування транспортними засобами з ознаками сп'яніння 14:21 Романівський «VIVAD» став чемпіоном відкритого міського турніру з футболу імені Миколи Сюсюри photo_camera 14:00 Житомирський обласний краєзнавчий музей запрошує на відкриття фотовиставки «Полк Азов — Янголи Маріуполя» 12:41 В Україні з 1 травня набувають чинності важливі зміни до правил дорожнього руху 12:20 В Андрушівці син зарубав мати, а рештки намагався спалити в печі. ВІДЕО play_circle_filled photo_camera 12:00 У Житомирі в перші дні травня буде по-літньому тепло 11:40 У ніч на 1 травня небо над Україною освітили блакитні спалахи: можливо, це був метеорит 11:20 Овруцькі рятувальники допомогли працівникам екстреної медичної допомоги транспортувати хвору людину до лікарні 11:00 Вже цього тижня змінюються правила для "обмежено придатних" 10:40 Пакунок малюка: як його отримати та що до нього входить? ВІДЕО play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up