У Коростишеві оперативно розшукали чоловіка, який «замінував» комплекс відпочинку

У Коростишеві оперативно розшукали чоловіка, який «замінував» комплекс відпочинку

Уночі 17 квітня до поліції зателефонував невідомий і повідомив про закладення вибухівки у закладі відпочинку у м. Коростишеві.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області, на щастя, вказана інформація виявилась хибною. Правоохоронці встановили особу автора загрозливого повідомлення. За вказане діяння чоловікові може загрожувати від 2 до 6 років ув’язнення.

Тривожне повідомлення на спецлінію «102» надійшло близько 1:45 год. Невідомий чоловік сповістив, що у приміщенні одного із комплексів відпочинку Коростишева закладено вибухівку. 

 

Відео дня

Поліцейські належним чином зафіксували відомості. На місці події було з’ясовано, що заклад тимчасово не працює у зв’язку із карантинними обмеженнями, однак у приміщенні готелю цього ж комплексу знаходились люди. Відтак мешканців, працівників закладу і жителів найближчого приватного сектору правоохоронці евакуювали. Водночас фахівці вибухотехнічної служби ГУНП перевірили приміщення закладу та навколишню територію.  На щастя, повідомлення виявилось хибним, жодної небезпеки для людей виявлено не було. 

У той же час поліцейські працювали над встановленням автора анонімної заяви. 

– Від працівників комплексу ми дізнались, що тієї ночі до них заходив чоловік, який перебував у нетверезому стані і вимагав караоке-розваг у непрацюючому ресторані. Отримавши відмову, відвідувач вийшов за межі комплексу і, ймовірно, подзвонив на «102», - розповів начальник Коростишівського відділу поліції Вадим Жикевич.

Для з’ясування особи чоловіка поліцейські вилучили записи камер відеоспостерження.  Уже за годину особу підозрюваного правоохоронці встановили та розшукали його за місцем тимчасового мешкання в одному із гуртожитків міста. На момент прибуття поліцейських 37-річний чоловік перебував у нетверезому стані. У ході огляду з його кімнати були вилучені докази вчинення протиправного діяння. 

Досудове розслідування триває за ч. 1 ст. 259 ( Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) КК України. Мотиви, з яких чоловік повідомив про «замінування», наразі з’ясовуються. 

Відповідно до станції вказаної статті за подібні протиправні дії передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком від 2 до 6 років.

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
14:39 У Житомирі спільне чаркування завершилося вбивством 14:21 Бердичівлянин втратив 29 тисяч гривень, скориставшись сервісом з пошуку попутників 14:00 З 1 квітня діти загиблих добровольців отримують державну соціальну допомогу в підвищених розмірах 12:40 У Коростишівській лікарні відкрили клініко-діагностичну лабораторію Від читача 12:56 У Житомирі відкрили набір на безоплатний курс із вивчення правил дорожнього руху — як долучитися? 12:20 На Звягельщині в ході побутової сварки 20-річний чоловік до смерті побив 41-річного односельця 12:00 У найближчі дні в Житомирі збережеться дощова і прохолодна погода 11:40 На півтори тисячі оштрафовано чоловіка, який спалював деревину в районі Соколовського кар’єру 11:20 Арештований товар на майже 800 тис. грн передано ЗСУ 11:00 У Житомирській області чотири заклади охорони здоров’я надають медичну допомогу при гострому інфаркті міокарда 10:39 Гуманітарний Хаб "Житомир" відправляє медичну допомогу на Сумщину 10:20 17-річний парубок ошукав пенсіонерку з Коростеня на 900 доларів та 13 тисяч гривень, налякавши звісткою про ДТП з її дочкою 10:00 Понад 1,6 млрд грн виділила держава на фінансування партій за останні два роки 09:41 920 окупантів ліквідовані протягом доби 09:21 Оперативна інформація станом на 06.00 16 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 16 квітня: все про цей день, яке церковне свято, що не можна робити і погода у Житомирі 17:52 У Коордштабі відбулася онлайн-зустріч з об’єднанням родин бійців 46-ої окремої аеромобільної бригади 17:30 Лука Нетяга виборов бронзову нагороду на чемпіонаті світу з дзюдо 2024 17:00 Заховався на ніч у крамниці: на Житомирщині поліція охорони затримала причетного до крадіжок чоловіка 16:20 Холодно, вітряно, з дощем і мокрим снігом - погода на тиждень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up