У Коростені молодик побив і обікрав 52-річного чоловіка

У Коростені молодик побив і обікрав 52-річного чоловіка

24 березня до Коростенського відділу поліції надійшло повідомлення про напад на чоловіка на одній з вулиць райцентру.

Невідомий побив потерпілого та відібрав його речі. У причетності до розбою правоохоронці обґрунтовано підозрюють 17-річного молодика. Триває досудове розслідування, - повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

Потерпілий, 52-річний житель м.Коростеня, розповів правоохоронцям, що близько 22 години того дня повертався додому з роботи. Коли підходив до під’їзду свого будинку, на нього раптом напав якийсь молодик і, застосовуючи фізичну силу, обібрав кишені. Зухвалець викрав гроші, мобільник та інші особисті речі. Самому чоловікові після такої «зустрічі» довелось звернутись за допомогою медиків.

Зважаючи на обставини, слідчі кваліфікували подію за ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України. 

Відео дня

– Для розкриття цього злочину ми вжили низку першочергових заходів, серед яких аналіз вилучених записів з камер відеоспостереження, перевірка осіб, раніше судимих за аналогічні злочини, та відпрацювання місць можливого збуту викрадених речей. У сукупності такі заходи дозволили нам викрити причетність до вказаної події місцевого молодика, - повідомив начальник Коростенського ВП ГУНП Михайло Старовойт.

Обґрунтовано підозрюваний поліцейськими 17-річний житель райцентру уже є фігурантом кримінального провадження за фактом розбійного нападу, вчиненого нещодавно. Свою вину у новому протиправному діянні хлопець визнав. 

Досудове розслідування нині триває. За чинним законодавством молодикові може загрожувати до 10 років позбавлення волі.

 

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
12:20 Податківці Житомирщини розповіли, хто звільняється від сплати мінімального податкового зобов`язання 11:09 Пухнастики шукають господарів: оголошення станом на 20 квітня 09:51 Сьогодні у Романівській громаді відбудеться благодійний мотопробіг 09:00 Температурні гойдалки і заморозки у повітрі - прогноз погоди на сьогодні Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up