У гаражі звягельчанина виявили пів тонни безакцизного алкоголюна понад 56 тисяч гривень

У гаражі звягельчанина виявили пів тонни безакцизного алкоголюна понад 56 тисяч гривень

Як повідомила поліція Житомирщини, нещодавно дільничні офіцери отримали інформацію про те, що 63-річний житель райцентру здійснює продаж горілчаних виробів без марок акцизного податку.

Під час подальшої перевірки інформація підтвердилась. Правоохоронці виявили, що звягельчанин продавав спиртне із власного гаража або автомобіля. Всього поліцейські вилучили 460,5 літрів спиртного.

Відтак щодо чоловіка правоохоронці Новоград-Волинського райвідділу склали адміністративні протоколи за ч. 1 ст. 156 (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями та тютюновими виробами) та ч. 1 ст. 164 (Порушення порядку провадження господарської діяльності) КУпАП. Нині матеріали скеровано до суду.

Нагадаємо, відповідно до чинного законодавства порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями та тютюновими виробами карається накладенням штрафу від 200 до 600 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією предметів торгівлі та виручки, одержаної від продажу предметів торгівлі.

Відео дня

Порушення порядку провадження господарської діяльності тягне за собою накладення штрафу від 1 тисячі до 2 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією виготовленої продукції, знарядь виробництва, сировини і грошей, одержаних внаслідок вчинення цього адміністративного правопорушення, чи без такої.

11

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up