У Бердичеві жінка винесла з орендованого будинку телевізор: тепер вона відповідатиме перед законом

У Бердичеві жінка винесла з орендованого будинку телевізор: тепер вона відповідатиме перед законом

Бердичівські поліцейські застерігають: знайшов та привласнив чуже – вчинив злочин.

 

Лише упродовж минулої доби правоохоронці встановили трьох громадян, які вподобали чуже майно та розпоряджалися ним, як власним. 

 Так, 40-річний житель Любарської громади, гостюючи у м. Бердичеві, знайшов мобільний телефон. Однак не доклав жодних зусиль для встановлення власника. Гаджет одразу здав до ломбарду, а гроші витратив на власні потреби.

А 54-річний житель смт Ружина забрав гаманець, який на кілька хвилин залишив 26-річний чоловік біля місцевої крамниці. Скористатися чужими грішми йому не вдалося, адже його швидко розшукали поліцейські. Чуже портмоне у нього вилучили.

Відео дня

У Бердичеві 31-річна жителька Семенівської громади винесла телевізор з будинку, який тимчасово орендувала у 64-річної пенсіонерки. Причетність квартирантки до події встановили дільничні офіцери поліції та вилучили викрадену техніку. Відомо, що жінка не вперше вчиняє крадіжку – матеріали провадження, в якому вона є фігуранткою, вже знаходяться у суді.

Протиправні дії усіх трьох кваліфіковані за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) КК України.

Відповідно до чинного законодавства крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану, карається позбавленням волі на строк від 5 до 8 років.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up