У Бердичеві випадковий знайомий пограбував 64-річного жителя Чуднівщини

У Бердичеві випадковий знайомий пограбував 64-річного жителя Чуднівщини

к повідомив Бердичівський районний відділ поліції, 10 квітня до поліції звернувся 64-річний житель Чуднівської громади: у нього силоміць відібрали сумку з речами.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група райвідділу.

Попередньо встановлено, що поблизу залізничного вокзалу потерпілий познайомився з молодиком. Разом вони вживали алкогольні напої. Згодом новий знайомий вирвав у заявника сумку з телефоном та грішми та побіг у невідомому напрямку.

Слідчі проводили першочергові процесуальні дії. Тим часом оперативники відпрацювали прилеглу територію, отримавши опис правопорушника та ймовірний напрямок втечі.

Відео дня

Менш ніж за годину правоохоронці встановили причетність до події 26-річного місцевого жителя. У нього вилучили частину викрадених грошей та мобільний телефон. Чоловіка затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України та доставили до райвідділу. Відомо, що він раніше вже був засуджений за майнові та наркозлочини.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 186 (Грабіж) ККУ та під процесуальним керівництвом Бердичівської окружної прокуратури оголосили чоловікові про підозру. Нині вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Відповідно до чинного законодавства фігуранту може загрожувати від 7 до 10 років ув’язнення.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up