У Бердичеві судитимуть подружжя, яке лишило свою однорічну дитину саму в холодній хаті

У Бердичеві судитимуть подружжя, яке лишило свою однорічну дитину саму в холодній хаті

Подія сталась у жовтні минулого року у Семенівській громаді Бердичівського району. Тоді з холодної та брудної сусідської оселі місцева жителька забрала до себе дівчинку, яка довго плакала на самоті. Голова громади сповістила про це поліцію, - повідомляє Бердичівський районний відділ поліції.

Нагадаємо, родина з Бердичівщини покинула у холодній хаті однорічну дитину.

Ювенальні поліцейські взялися розшукувати батьків. Відомо було, що вони схильні до зловживання спиртним. Лише за добу подружжя з’явилося у селі. Мати, дізнавшись, що її дитину помістили до медичного закладу, …пішла спати.

Було встановлено, що подружжя тимчасово проживало у старій хаті знайомих, однак лад в оселі не навели й належних умов для дитини не створили.

Відео дня

Тож, відповідно до рішення суду, подружжя було позбавлено батьківських прав. Врятована з небезпечних умов дівчинка нині виховується у сім’ї родичів.

Днями слідчі поліції під процесуальним керівництвом Бердичівської окружної прокуратури повідомили 31-річній жінці та 33-річному чоловікові про підозру за ч. 1 ст. 135 (Залишення в небезпеці) КК України та ознайомили з обвинувальним актом.

Матеріали кримінального провадження направлено до суду для прийняття рішення відповідно до чинного законодавства.

Батькам може загрожувати до 2 років обмеження чи позбавлення волі.

 

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up