У Бердичеві судитимуть 32- річного хулігана, який стріляв з автомата по вікнах знайомого, з яким мав конфлікт

У Бердичеві судитимуть 32- річного хулігана, який стріляв з автомата по вікнах знайомого, з яким мав конфлікт

За процесуального керівництва Бердичівської окружної прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактами придбання, носіння та зберіганні вогнепальної зброї та бойових припасів без передбаченого законом дозволу та вчинення хуліганства із застосуванням зброї. Про це повідомила Бердичівська окружна прокуратура. 

"Під час проведення досудового розслідування зібрано беззаперечні докази причетності місцевого жителя до вчинення тяжких злочинів.

Так, перебуваючи у вечірню пору доби в дворі багатоквартирного будинку на одній із вулиць м. Бердичева, маючи конфлікт із особою, що проживає в одній із квартир, переконавшись що на той момент останнього та його співмешканців немає вдома, застосовуючи вогнепальну зброю - автомат марки «АК-74» та бойові припаси до нього, почав здійснювати постріли в напрямку будинку пошкодивши вікна у будинку.

На щастя ні хто із жителів будинку та перехожих не постраждав.

Відео дня

Після нетривалих пошуків особу стрільця було встановлено та затримано.

Під час досудового розслідування останній визнав свою провину та щиро розкаявся.

На даний час обвинувальний акт скеровано до суду з метою розгляду по суті.

Державне обвинувачення у суді підтримуватимуть прокурори Бердичівської окружної прокуратури.

У разі визнання винним останньому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років", - й деться у повідомленні. 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up