Три пропозиції хабаря за уникнення відповідальності зафіксували патрульні в Житомирі цими вихідними

Три пропозиції хабаря за уникнення відповідальності зафіксували патрульні в Житомирі цими вихідними

Ще один подібний випадок зафіксовано під час дії комендантської години поліцейські зупинили автомобіль Skoda під керуванням 39-річної водійки, - повідомили в Патрульній поліції.

Під час спілкування з жінкою інспектори виявили у неї ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти освідування за допомогою приладу Драгер.

З позитивним результатом освідування на місці кермувальниця не погодилась та ще раз пройшла його у найближчому медичному закладі. Результат той самий — перебуває у стані сп'яніння.

Зрозумівши, що патрульні складатимуть на неї адміністративні матеріали, водійка запропонувала інспекторам неправомірну вигоду. Після чого поклала грошові кошти до службового автомобіля.

Відео дня

Охоронці порядку щоразу повідомляли водіїв про те, що ведеться відеофіксація та попереджали про відповідальність, однак це не зупиняє громадян.

На місця зупинок транспортних засобів патрульні викликали слідчо-оперативні групи, які займались оформленням даних подій.

Нагадуємо, що за дане діяння передбачено кримінальну відповідальність. Відповідно до санкції статті 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) ККУ передбачено штраф чи обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

 

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up