Суд по справі повернення власності «Ойл-Ікс» перенесено. ВІДЕО

Суд по справі повернення власності «Ойл-Ікс» перенесено. ВІДЕО

Сьогодні в апеляційному суді відбулось засідання у справі компанії «Ойл-Ікс» у якої фіскали конфіскували пальне під час обшуків 13-го листопада.

Нагадаємо, 19-го листопада Богунський суд не задовольнив клопотання слідчого фіскальної служби про накладання арешту на майно компанії та зобов’язав повернути компанії «Ойл-Ікс» майно.

«Повернути товариству з обмеженою відповідальністю «Ойл-Ікс» майно, яке вилучене згідно протоколу обшуку від 13.11.2018 р. у кримінальному провадженні», - зазначається в ухвалі Богунського райсуду.

Відео дня

Сьогоднішнє засідання суду було перенесено на 3 грудня в зв'язку з ненадходженням матеріалів справи з Богунського суду.

На думку Романа Гуртовенка, адвоката ТОВ «Ойл-Ікс», майно було вилучено фірмою з статутним капіталом в 1000 гривень без дотримання норм безпеки. До сьогоднішнього дня майно не повернено, хоча є рішення суду. Чому це рішення не виконується? Важливо сказати чому, але можна констатувати, що зараз вчиняється злочин - невиконання рішення суду. І у власника є всі підстави вважати, що даного майна немає фізично, оскільки під прикриттям податкової поліції паливо було відкачене фірмою, яка має всі ознаки фіктивності. Ніяких засобів для зберігання у цієї фірми не має. Практично на підприємство заїхали люди спортивної зовнішності та під прикриттям податкової поліції на литовських номерах відкачали паливо та поїхали в невідомому напрямку. Це все, що нам відомо про долю даного майна. Тобто є всі підстави вважати, що паливо продано, а все це ширма, щоб легалізувати незаконні дії прокуратури та податкової поліції саме з заволодіння майном. Ми звернулись з цього приводу до прокуратури з заявою щодо порушення низки кримінальних справ по невиконанню рішення суду, незаконному заволодінню майном та перевищення службових повноважень. Проте на сьогоднішній день реакції немає. Сума збитків досягла вже двох мільйонів гривень.

Олег Богатирчук, власник фірми «Ойл-Ікс»:

- Я бачу затягування справи та напевно пошуки якогось компромату на мене. Я також вважаю, що майна вже немає та податкова намагається  знайти ще одного підприємця, у якого також вилучити його майно та віддати його майно мені.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
14:13 Малинський відділ УДМС у Житомирській області змінив адресу 13:03 Робота є: 14 підприємств Житомирщини шукають верстатників 12:20 Податківці Житомирщини розповіли, хто звільняється від сплати мінімального податкового зобов`язання 11:09 Пухнастики шукають господарів: оголошення станом на 20 квітня Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 09:51 Сьогодні у Романівській громаді відбудеться благодійний мотопробіг 09:00 Температурні гойдалки і заморозки у повітрі - прогноз погоди на сьогодні 17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up