Страшне вбивство на Житомирщині: син зарізав власного батька

Страшне вбивство на Житомирщині: син зарізав власного батька

У четвер, 20 квітня. у будинку у с. Березникі виявили тіло 59-річного власника оселі з ножовим пораненням. За версією сина, який проживав разом з батьком, останній випадково впав на ніж. Але згодом правоохоронці з'ясували, що батька вбив син. Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Житомирській області. 

Повідомлення про подію надійшло до поліції о 14.30. На місці події працювали слідчо-оперативні групи Головного управління Нацполіції в області та Ємільчинського відділення.

У ході першочергових заходів правоохоронці встановили, що у будинку на момент смерті чоловіка, а це сталося уранці, знаходилось ще четверо осіб, двоє з них - його сини. Дідусь займав окрему кімнату й уже півроку не виходив з неї, оскільки самостійно практично не пересувався.

Відео дня

Постійно разом з ним у будинку проживав 34-річний син, який і доглядав батька та вів домогосподарство.

Однак, за словами сусідів, час від часу між чоловіками через немічність старого виникали конфлікти.

- Цього ранку, як ми попередньо з’ясували, виникла саме така ситуація: батько допустив якусь необачність і син схопився за ножа, - розповів начальник Ємільчинського відділення поліції Микола Нишпал. – Спочатку підозрюваний розповідав, що непричетний до травмування батька, а згодом, заплутавшись у власних свідченнях, зізнався, що, розлютившись, вдарив старого.

Окрім того, на місці події було вилучено низку речових доказів.

Відтак нині чоловік затриманий відповідно до ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Він жалкує та кається у накоєному, звинувачуючи у всьому алкоголь. Того ранку вони з товаришами, не дивлячись на ранній час, уже встигли поснідати із спиртним. Відтак співчаркувальники пішли спати, а він взявся поратись по дому, коли й виник фатальний конфлікт.

Досудове розслідування проводиться за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін від 7 до 15 років.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
09:41 Втрати росіян: мінус 5 танків, 29 артсистем і 800 осіб 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 23 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 23 квітня: все про цей день, свята, традиції і погода у Житомирі 17:52 У Житомирі та області потрібні донори крові всіх груп з негативним резус-фактором Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 17:32 Оновлено штрафи за неявку до ТЦК 17:00 Помірно тепло і з дощами: погода найближчих днів 16:37 Бердичівлянин віддав шахраям більше пів мільйона гривень за неіснуюче авто 16:20 Гуманітарний Хаб "Житомир" передав Сумщині 4 тонни необхідних медикаментів загальною вартістю 12 мільйонів грн photo_camera 16:00 Двох загиблих Героїв-житомирян провели в останню путь 15:41 У прикордонні Житомирської області не планують обмежувати перебування чоловіків призовного віку 15:23 У Житомирській області 10 закладів охорони здоров’я надають медичну допомогу при гострому мозковому інсульті 15:00 Житомирська громада передала військовим дрони Mavic 3 Pro та засіб РЕБ 14:40 Почуйте рятувальників – не паліть суху траву! 14:20 Житомирщина - у трійці областей з найбільшою кількістю земельних ділянок, набутих юридичними особами 14:00 У Житомирі відбувся відкритий Чемпіонат Житомирської області з баскетболу серед дівчат photo_camera 12:40 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі залучалися для надання допомоги населенню та службам photo_camera 12:20 Дощове і неспекотне: синоптик розповіла, яким буде цьогорічне літо 12:00 Вночі у Житомирі виявили літню пані, яка загубилася 11:40 5 аргументів про необхідність щеплення від кашлюку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up