Смерть у сміттєвому контейнері: у Житомирі чоловік загинув під пресом сміттєзбиральної машини

Смерть у сміттєвому контейнері: у Житомирі чоловік загинув під пресом сміттєзбиральної машини

Попередньо поліція кваліфікувала подію за ч. 1 ст. 119 (Вбивство через необережність) КК України. Винним загрожує обмеження волі на строк від 3 до 5 років або позбавленням волі на той самий строк.

Як повідомляє Житомирське районне управління поліції, про виявлення тіла чоловіка без ознак життя стало відомо 12 квітня близько 18:20. Попередньо, це сталося після навантаження сміття з контейнеру в спецавтомобіль. На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського райуправління.

Медики, які також прибули за викликом, констатували смерть чоловіка. Правоохоронці встановили особу загиблого. Ним виявився 46-річний містянин.

Згідно з показами свідків, чоловік за життя зловживав алкогольними напоями та незадовго до події його бачили сплячим у контейнері, прикиданого сміттям. Попередньо, під час вивантаження відходів у кузов сміттєзбирального автомобіля чоловік потрапив під спеціальний прес.

Відео дня

Відповідно до висновків експертів, причиною його смерті стали тупі травми тіла зі здавленням внутрішніх органів.у житомирі поліція встановлює обставини смерті містянина

у житомирі поліція встановлює обставини смерті містянина

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (2)
  • Анна Міщенко

    А що синяка ніхто не бачив ,що він спить у бачку,хай би викликали патрульних.А тепер перш чим забрати сміття працівники повинні висипати бак і провести обслідування.Такого ніколи не було і не має бути.Вони сплять де заманеться,хай відповідають ті хто дає їм пійло,це добре знають люди.😡😡😡
  • Віктор Побережець

    Я звісно перепрошую але тут написано що свідки бачили його в контейнері що людина присипана сміттям чому не викликали ні поліцію ні швидку хіба це не вважається що свідки які бачили це бездіяльність ? Як машина запаркована не правильно на тротуарі то зразу в авто бидло житомир попадає ????це як а людина всміттевому баку рахується нормою ?

keyboard_arrow_up