«Шумахеру», який на Соборному майдані демонстрував автотрюки, загрожує позбавлення волі строком від 3 до 7 років

«Шумахеру», який на Соборному майдані демонстрував автотрюки, загрожує позбавлення волі строком від 3 до 7 років

Водій BMW на центральному майдані Житомира демонстрував спортивні автотрюки, розганяючи дітей та дорослих.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області.

Житомирською місцевою прокуратурою до Єдиного реєстру досудових розслідувань, 23.05.2019, внесено відомості про кримінальне правопорушення, передбачене ч. 4 ст. 296 КК України (грубе порушення громадського порядку, вчинене із застосуванням предмета, заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень), вчинене місцевим жителем.

Наразі кримінальне провадження, для проведення досудового розслідування, передано за підслідністю до СВ Житомирського ВП ГУНП в області.

Відео дня

Органом досудового розслідування, з метою подальшої конфіскації, транспортний засіб вилучено.

Наразі, за погодженням із процесуальним прокурором, до суду подано клопотання про накладення арешту на вилучений автомобіль.

Так закінчилися розваги для  «шумахера», який 22.05.2019, у Житомирі, близько 11.00 год, перебуваючи за кермом автомобіля марки БМВ, влаштував на пішохідній частині майдану Соборний, поблизу фонтана, демонстрацію спортивних автотрюків - дрифту.

До того ж, зловмисник не звертав ніякої уваги на те, що від його хуліганських дій врізнобіч розбігалися перехожі – діти та дорослі, для яких виникла небезпека бути збитими автомобілем.

Оприлюднене житомирянами у соцмережі відео, на якому зафіксоване порушення водієм громадського порядку з хуліганських мотивів, стало підставою для кримінального провадження.

Довідково: санкція ч. 4 ст. 296 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до 7 років.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (17)
  • Max Dmytrenko

    Фото шляпа 5534 тонировка на заднем стекле
  • Микола Миколайович

    "грубе порушення громадського порядку, вчинене із застосуванням предмета, заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень"... Мда, не знав, що машина - це предмет для нанесення ушкоджень... Що крять слідчі? Це так собі показники роблять?
  • Alexander Kuzmenko

    Прикро те, що 7 років - умисне убивство стільки дають.
  • Дмитрий Бондаренко

    От побачите , отримає штраф, і на тому все!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:57 У житомирському ліцеї створили унікальну платформу навчання на уроках захисту України 17:28 Ірина Верещук подякувала Житомирщині за прийом евакуйованих українців із Донбасу 17:00 У лікувальних закладах Житомира потрібні донори крові 1-, 4- 16:40 Житомирян запрошують на вечір поезії "Балансування" Від читача 11:37 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 16:20 Підтримай акцію “Lots of Socks” та допоможи родинам, де є сонячні дітки 16:00 У Тетерівській громаді виявили сховок зі зброєю photo_camera 15:47 Який циркуляційний насос придбати? (Новини компаній) 15:40 У Житомирі поліцейські охорони виявили заборонену речовину у відвідувача крамниці 15:20 Оголошено прийом заявок на національний конкурс «Благодійна Україна-2023» – «Благодійність на захисті України» 15:03 Завтра циклон принесе в Україну дощі з мокрим снігом і похолодання 15:00 #плічопліч: У Житомирі відбувся міський етап змагань зі спортивного орієнтування photo_camera 14:42 На проспекті Миру автомобіль збив пішохода - постраждалий госпіталізований 14:20 Сьогодні розпочався Великий піст: тривалість, правила і заборони 14:00 У Житомирі продовжується опалювальний сезон 12:43 Захворюваність на грип і ковід на Житомирщині знову зросла 12:21 У фігуранта справи «житомирського стрільця» Анатолія Захаренка діагностовано гострий інфаркт 12:00 17-23  березня проводиться  Міжнародний тиждень здоров’я підлітків 11:40 У Глибочку під Житомиром горів склад 11:20 У Житомирі - черги на обмін транспортних карток. Фотофакт photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up