Ще одну нарколабораторію викрито у Житомирі: її організатор тривалий час виготовляв психотропи і наркотики

Ще одну нарколабораторію викрито у Житомирі: її організатор тривалий час виготовляв психотропи і наркотики

49-річний житомирянин обладнав у гаражному приміщенні нарколабораторію, де тривалий час займався виготовленням психотропних речовин та наркотичних засобів, які збував наркозалежним жителям Житомира та області.

Як повідомила пресслужба Житомирської обласної прокуратури, 18 листопада правоохоронці провели санкціоновані обшуки за місцем проживання фігуранта справи та в гаражному приміщенні вилучили амфетамін, хімічні речовини, які використовуються для виготовлення психотропної речовини, відповідне обладнання та майже 4 кг канабісу. Також виявлено імітаційні патрони ИМ-82, стартовий пістолет та затвор до гвинтівки часів Другої світової війни.  

Відео дня

Інший житомирянин «спеціалізувався» на незаконному поводженні з вибуховими пристроями. У його помешканні та гаражі виявлено та вилучено майже 1 кг тротилу в шашках та електродетонатор.

Усі вилучені психотропні речовини, наркотичні засоби, вибухівку та зброю передано для проведення експертиз.

Тривають необхідні слідчі (розшукові) дії, встановлюються обставини скоєння злочину та причетність осіб до інших фактів незаконного обігу психотропних речовин і наркотичного засобу, а також незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами.
Протиправні дії осіб викрито прокуратурою спільно з Управлінням стратегічних розслідувань в області ДСР Нацполіції України та слідчим управлінням Головного управління Нацполіції в області. 

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up