Резонанс: для перевірки інформації про травмування 4-річної дитини у дитсадку розпочато кримінальне провадження

Резонанс: для перевірки інформації про травмування 4-річної дитини у дитсадку  розпочато кримінальне провадження

Ювенальним прокурором Житомирської окружної прокуратури до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за фактом  неналежного виконання обов’язків щодо охорони життя та здоров’я дітей працівниками дошкільного закладу ( ч.1 ст. 137 КК України).

За результатом моніторингу електронних засобів масової інформації та інтернет-джерел встановлено, що батьки малолітньої дитини скаржаться на те, що в одному з дитсадків Житомира травмовано їхнього 4-річного сина, - повідомила пресслужба Житомирської обласної прокуратури. 

Крім цього встановлено, що з обласної дитячої лікарні до правоохоронних органів надійшло повідомлення про те, що до медичного закладу було доставлено малолітнього, якому лікарі діагностували закритий перелом руки.

Матеріали кримінального провадження, для проведення досудового розслідування, передано до Житомирського райуправління поліції.

Відео дня

Нагадаємо, у дитячому садочку в Житомирі спалахнув скандал: мама особливого хлопчика з аутизмом стверджує, що дитина отримала травму в навчальному закладі. Лікарі діагностували в хлопчика вивих, а згодом тріщину ліктьової кістки. Жінка намагається з'ясувати, хто з співробітників садочку завдав тілесних ушкоджень, щоб звільнити та покарати його. Однак, каже, розбірки в садочку поки не дали ніякого результату. Про ситуацію повідомила ТСН.

Мама хлопчика Дар'я Капінус розповіла про інцидент в садочку в соціальній мережі. Жінка пояснила, що хоче дати розголос ситуації і попросила поради в інших батьків. Мама зазначила, що дитина відвідує спеціалізований садочок №59 у Житомирі. Хлопчик має розлади аутистичного спектра і не розмовляє. 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (9)
  • Алексей Выговский

    Правильно , що мама звернулась до відповідних органів. Нехай працівники садочку несуть відповідальність за недбайливе та халатне ставлення до дітей...

    Галина Якимчук reply Алексей Выговский

    Алексей Выговский Героям слава

    Алексей Выговский reply Алексей Выговский

    Галина Якимчук . Доброї ночі . СЛАВА УКРАЇНІ 💙💛

    Галина Якимчук reply Алексей Выговский

    Алексей Выговский у мене на уроці фізкультури дитина ловила м'яч і зломила палець. То що, мені потрібно було звільнити вчителя і посадити хлопця?Ви мабуть не знаєте теперішніх дітей,та і батьків мабуть.Будьмо добріші один до одного.Мирної вам ночі

    Алексей Выговский reply Алексей Выговский

    Галина Якимчук . Дитина отримала травму. І це все будуть вирішувати відповідні інстанції...

    Галина Якимчук reply Алексей Выговский

    Алексей Выговский відповідати за що, за те що дитина бігла і впала.

    Алексей Выговский reply Алексей Выговский

    Галина Якимчук . Якщо людина йшла на цю роботу в садочок. То повинна була усвідомлювати те , що це велика відповідальність і можуть статися будь-якиі випадки , за які потрібно буде відповідати як перед батьками , так і перед законом.

    Галина Якимчук reply Алексей Выговский

    Алексей Выговский ви можете доглядати за однією дитиною і буде гуля, а тут 15- 20.Дитина може впасти,вдома діти падають,ламають руку, ногу.
  • Галина Якимчук

    А сам впасти, не міг?Зразу виломали.

keyboard_arrow_up